Práce kvapná málo platná
Kdo by nechtěl mít co nejdříve krásnou novou koupelnu a za co nejnižší cenu? Cena a rychlost dodávky pochopitelně patří mezi hlavní priority majitelů domů a bytů, kteří si objednají rekonstrukci na klíč. Bohužel často na úkor kvality. Odstraňování následků rychle a nekvalitně provedené práce pak může rekonstrukci podstatně prodražit. A hlavně nám nedovolí, abychom si užívali ve své nové koupelně ničím nerušený relax, když ležíme ve vaně a pozorujeme nerovné spáry, prasklé dlaždice, mezery mezi zárubněmi dveří a stěnou, nesprávně uříznutý parapet a další důkazy nadčasově platného tvrzení, že práce kvapná je málo platná.          

REMI ART ERBES koupelna


Spolehlivost a kvalita především

Nezapomeňte, že radost z Vaší nové koupelny Vám nezaručí pouze nízká cena a rychlost dodání, ale především spolehlivost a kvalita. Výhodné je zadat zakázku někomu, kdo se zároveň postará o odvoz suti a následný úklid. Všechny tyto požadavky se samozřejmě nevylučují. Pokud hledáte dodavatele schopného je do jednoho splnit, obraťte se s důvěrou na Remi Art Erbes, spol. s r.o.


REMI ART ERBES kuchyne


Rekonstrukce celého bytu, domu

Často je žádána současná rekonstrukce koupelny a kuchyně. Nejčastěji tomu tak je v případě bourání panelákových umakartových jader. Jestliže chcete zvelebit nejen svou koupelnu, ale také další části Vašeho bydlení, prozradíme Vám ještě, že Remi Art Erbes, spol. s r.o. provádí kompletní rekonstrukce domů na klíč.    

 REMI ART ERBES rekonstrukce
 
Přejeme Vám co nejpříjemnější koupelnový relax, ať už si ho budete užívat ve vaně nebo ve sprše!
REMI ART ERBES logo