Kdekdo by si mohl myslet, že vybrat stůl a židli není nic složitého. Opak je ale kolikrát pravdou. Divili byste se, kolik rodičů napáchá (byť nevědomě) spoustu chyb a utratí peníze za nekvalitní výrobek, který jejich dětem nedokáže zajistit to nejlepší.

Nechte si poradit

Pokud si s výběrem rostoucí židle nebo stolu nevíte rady, určitě nic nezkazíte tím, že se obrátíte na specialistu. Není žádná ostuda požádat o pomoc a nechat si poradit od někoho, kdo svému řemeslu rozumí, zatímco vy na danou problematiku nahlížíte pouze jako laik. Výrobce dětských židlí a stolů MAYER CZ se na českém i zahraničním trhu pohybuje již více jak 20 let. Během této doby si dokázal vydobýt čestné místo, získat spoustu spokojených zákazníků, a především jejich důvěru.

rostouci nabytek Profi MyPony pink

I vy se můžete na MAYER CZ obrátit. Nabízí poměrně širokou síť kamenných prodejen svých prodejců, kterých je v ČR i na Slovensku téměř 40. Do těchto prodejen si můžete přijít pro radu, nechat si od školených a zkušených poradců doporučit, který výrobek je pro vaše dítě nejlepší, a navíc si můžete dané kousky prohlédnout či vyzkoušet.

Zamilujte si novinky roku 2018
Rok 2018 se u českého výrobce MAYER CZ nese v duchu lákavých novinek, které dokážou nadchnout jak děti, tak i jejich rodiče. Novinkou tohoto roku jsou akční sety, díky kterým si můžete pořídit současně rostoucí stůl i židli. Zaujmout vás mohou i nová čalounění Actikid A2, která jsou k dostání v různorodých kombinacích. Židle MAYER CZ se mohou pyšnit materiálem, který dokáže odolat zašpinění, které je u dětí skoro na denním pořádku - vylité pití, rozteklá čokoláda, čmárance od propisky nebo fixy.

Nová čalounění Actikid A2:

novinka: rostouci zidle MAYER A2

V roce 2018 si můžete vybrat celkem ze 4 cenově zvýhodněných setů.

akcni set rostouciho stolu a zidle MAYER

Sortiment MAYER je barevně velice pestrý, proto pro Vás nebude tak složité sladit barevné vybavení dětského pokojíčku. Ať už zařizujete pokojík pro kluka či děvče, jistě dokážete najít tu pravou kombinaci.

rostouci nabytek MAYER

Bouráme předsudky
Možná se i k vám donesly předsudky, které se okolo rostoucích židlí a stolů vytvořily. Nejrůznější mýty a mylná tvrzení se šíří především na internetových diskuzích a mohou vás zmást. Proto určitě doporučujeme přečíst si samostatný článek, který jsme věnovali těmto mýtům a předsudkům, jež v článku vyvracíme. Uvidíte, že ne všechno, co se povídá, je pravda.

Více informací včetně mapy prodejců naleznete na stránkách výrobce www.mayer.cz/kids/home

logo MAYER