Poradíme Vám, kde snadno a pohodlně najdete tu pravou pro Váš interiér! 

Kde si určitě vyberete? 
Dosloužila Vaše stará sedací souprava a rádi byste ji nahradili nějakou modernější? Nechcete však ztrácet příliš času hledáním a výběrem té pravé pro Váš obývací pokoj, halu či pracovnu? Máme pro Vás tip, jak si zkrátit cestu k nové sedací soupravě! V obchodě Sedací soupravy Pšenčík v Praze 9 ve Kbelích Vám ochotně a efektivně poradí s výběrem. Že se Vám nechce nikam chodit, natož dojíždět? Nahlédněte do internetového obchodu na stránkách www.sedako.cz! V tomto internetovém obchodě najdete sedací soupravy od standardních až po ty velmi luxusní, včetně doplňků, jako jsou například taburety či polštáře. Součástí sortimentu jsou rovněž samostatná křesla a pohovky, nechybí však ani válendy, matrace, nebo dokonce postele! 

Sedací souprava, to je základ! 
Obývací pokoj bez sedací soupravy je takřka nemyslitelný. V pohodlí měkkých polštářů si se sklenkou v ruce můžete vychutnávat svůj oblíbený televizní pořad, číst knihu, nebo sem usadit, případně uložit návštěvu. Každému typu interiéru však sluší jiný druh soupravy i konferenčního stolku. Z tohoto důvodu je dobré, mít možnost vybrat si ze široké palety sedacích souprav nejrůznějších velikostí, materiálů, barevných odstínů a provedení. 


Ušito přesně na míru
V internetovém obchodě www.sedako.cz jistě oceníte možnost volby konkrétních rozměrů jednotlivých souprav, přičemž výšku sedaček lze měnit. O počtu křesel, tvrdosti a hloubce sezení, možnosti rozkladu úložného prostoru, množství a velikosti polštářů či taburetů, či designu nožiček rovněž rozhodujete Vy sami! Díky tomu můžete pořídit soupravu, která padne Vašemu obývacímu pokoji jako ulitá. Je jen na Vás, zda zvolíte čistě moderní, nebo raději klasický design, necháte si zhotovit účko či rohovku, zaplníte místnost soupravou 3+1+1, spokojíte se pouze s dvěma křesly, nebo s křeslem a pohovkou. 


Moderní a přírodní materiály 
Sedací soupravy, pohovky a další kousky nábytku Pšenčík se vyrábějí z moderních textilií nebo kůže. Pokud jde o nekoženou variantu, zde nás zaujaly především moderní látky z nanovláken, které jsou omyvatelné vodou, a ty s praktickou nešpinivou úpravou. Skutečnou lahůdku však představují kožené soupravy a pohovky z hovězí kůže. Zarytí a nekompromisní milovníci zvířat se mohou pohodlně zabořit do sedačky z uměle vyrobené eko kůže. Vybírat můžete z tisíce látek tuzemského i zahraničního původu a z neuvěřitelných čtyř set barev kůže! 


Račte vstoupit! 
Sortiment výrobků internetového obchodu www.sedako.cz je tak bohatý, že nám nezbylo, než upozornit pouze na některé z nejzajímavějších kousků nábytku. Které z nich se umístily na čelních pozicích naší hitparády? Luxusní rohové soupravy, které usadí neuvěřitelné množství lidí, postele s velkorysým úložným prostorem, velmi luxusní atypické sedací soupravy, které propůjčují interiéru naprosto originální design, polohovací křesla vyvedená v nádherných barevných odstínech, tvarově rozmanité taburety s obloukem či přesahem, nebo ty s úložným prostorem. O kráse tohoto nábytku se můžete přesvědčit na vlastní oči, pokud vstoupíte do internetové galerie na www.sedako.cz! 

SEDACÍ SOUPRAVY PŠENČÍK
Mladoboleslavská 234
19700 Praha 9 - Kbely

Tel.: +420 286 854 711
Email: info@sedako.cz
WWW: http://www.sedako.cz