Osvětlení všeho druhu 
Znáte snad nějaký důležitější bytový doplněk, než je právě osvětlení? My také ne, a proto Vám představíme internetový obchod, který se specializuje na prodej svítidel všeho druhu. Pestrá nabídka internetového obchodu www.60.cz zahrnuje velmi široký výběr osvětlení interiérů, od bytů až po hotely. Najdete zde všechny druhy svítidel, od závěsných, přes lustry, až po lampy nerůznějších druhů a velikostí. Toužíte po úsporném osvětlení s moderní technologií LED? Rádi byste si domů pořídili originální závěsná svítidla? Potřebujete poradit, jak osvětlit atypický interiér? Ve všech případech Vám náš specialista s bohatými zkušenostmi dokáže pomoci! Pojďme si nyní představit alespoň hlavní druhy svítidel. 

Oblíbená LED svítidla
Elektroluminiscenční diody LED (Light Emitting Diode) patří mezi stále populárnější zdroj světla. Moderní svítidla LED jsou totiž malá, úsporná a navíc se mohou pochlubit velmi dlouhou životností. Používají se jako nástěnná a stropní svítidla, lampy, bodovky, nebo součást dekorace do bytu. Vzhledem k úspornému provozu je lze použít jako orientační osvícení (například schodů) a nechat je svítit celou noc. 

Další výhoda LED svítidel spočívá v možnosti výběru barvy světla. Teple bílá navodí příjemnou atmosféru v obývacím pokoji, či prostorách určených k odpočinku, chladnější bílá je vhodná spíše do technických místností. Oblíbeným zpestřením interiérů jsou dekorativní lampičky, jejichž světla umožňují plynulé přechody napříč celým barevným spektrem. Za zmínku rovněž stojí zápustná světla do podlahy, po kterých můžete chodit i bosi. 

 

Úsporná svítidla
Víte, že energetická spotřeba úsporných svítidel je ve srovnání s klasickými žárovkami až o 80% nižší? To je dobrý důvod k tomu, začít uvažovat o svítidlech s  energeticky úspornými zářivkami, nemyslíte? Průměrná životnost těchto tzv. úsporek se pohybuje od 6 do15 tisíc hodin podle typu zářivky. Nezapomeňte si proto na stránkách obchodu prohlédnout sekci úsporných svítidel, která se mimo jiné pyšní svým krásným vzhledem! 

Elegantní nástěnná svítidla
Nástěnná svítidla jsou ideálním doplňkem hlavního zdroje světla. Kombinace stropního a nástěnného světla, případně lampy, se stejným designem sluší každému interiéru! Tak proč si neposkládat svou vlastní světelnou sadu? A nyní přinášíme malý tip pro ty, kdo chtějí některé z nástěnných svítidel využívat jako zdroj světla pro celonoční svícení: Vřele Vám doporučujeme ekonomický LED zdroj světla. 

Praktické lankové systémy
Potřebujete efektně osvětlit Váš interiér i v místech, kam jiná svítidla nedosáhnou? Pak jsou lankové systémy tou pravou volbou! Směrované světlo zdůrazní detaily v místnosti, rozptýlené světlo dokáže převzít úlohu hlavního osvětlení. V sortimentu lankových systémů najdete sety s halogenovými zdroji, ale také LED nebo sety s energeticky úspornými zdroji. Anebo byste si rádi sestavili lankový světelný systém na míru? Nic není nemožné. Díky variabilitě lankových systémů lze kombinovat různé světelné zdroje.  

Stropní svítidla z celé Evropy
V obchodě 60.cz najdete stropní svítidla různých stylů a designů, která pocházejí od mnoha výrobců. Ta od firmy Wofi osloví příznivce stylových svítidel za přijatelnou cenu. Osmont, český výrobce přisazených stropních svítidel, nabízí výkonná svítidla s triplex opálovým sklem. Paulmann je známý svou nabídkou stropních svítidel pro zapuštění do podhledu s úsporkami i halogeny. Proslulý italský design zastupuje Linealight se zajímavými svítidly z tvarovaného skla. V sortimentu švédského výrobce Markslojd najdete stropní svítidla zdobená ornamenty i spoty. 

 

Závěsná svítidla
V poslední ze sekcí svítidel, ve které se na naší cestě za světlem zastavíme, září tisíce závěsných svítidel, a to ve všech možných designech, značkách a cenových relacích. Záleží pouze na Vás, zda se rozhodnete pro moderní závěsná svítidla v chromu či niklu s křišťálem, či spíše pro technický design. Anebo patříte mezi vyznavače skandinávského Ikea stylu, či milovníky klasického designu? Také Vy si v internetovém obchodě www.60.cz jistě vyberete světýlka, která rozzáří Váš domov!

Zdroj, foto: www.60.cz