Jak si rodinný dům vybrat rodinný dům, když kolem nás panuje spousta mýtů, pověr a zažitých představ? Jak se v tom vyznat?!

Proč stavět ze dřeva?
Dřevní hmota je trvale obnovitelná surovina a jeden z nejstarších stavebních materiálů, které člověk začal používat. A kdo spravuje české lesy na základě nejpřísnějších hodnot trvale udržitelného hospodaření (certifikát PEFC), ten ví, že nejen dnes, ale i za mnoho let bude dřevo stále k dispozici. Česká firma RD Rýmařov, náš největší výrobce rodinných domů, se touto filozofií dlouhodobě řídí. A právě kvalitní a zdravé dřevo z jesenických lesů je základem úspěchu společnosti.

Dřevostavba - plnohodnotný rodinný dům
Smrkové dřevo firma RD Rýmařov přímo v Čechách zpracuje a kompletně využije. Profit při zpracování tudíž zůstává doma, českým lidem a firmám. Ze dřeva tvoří zhruba 20 % konstrukční dřevo pro výstavbu montovaných rodinných domů. Následně vybudovaná dřevostavba je odpovídajícím rodinným domem s dlouhou životností a navíc s extrémně rychlou výstavbou, díky využité stavebnicové technologii. Smontování jednotlivých dílů na připravené základové desce nevyžaduje ani dva týdny.
Chcete tedy brzy bydlet energeticky úsporně, ekologicky, kvalitně, příjemně a komfortně? Proč ne, rýmařovská dřevostavba vám to umožní. Za RD Rýmařov totiž stojí kvalitní odvedená práce s 30letou zárukou na konstrukční systém, více než 23 000 postavených domů po celé Evropě, čtyři desítky let zkušeností, široká nabídka typových řad rodinných domů, garantovaná cena stavby…
A spokojení majitelé dřevostaveb mohou navíc bydlet s myšlenkou, že náhrada za zužitkované dřevo již opět vyrůstá v českých lesích.

cesta stromu zivotem