Dětské dekorace
Nejsnadnější z cest, jak zvelebit dětský pokojíček, je použití dekorativních předmětů s populárními hrdiny dětských filmů, pohádek a seriálů, jako je například Medvídek Pú, Bořek stavitel, Spiderman, myšák z Ratatouille, anebo třeba český Krteček. Zapátrali jsme, kde takovou dekoraci pořídit. Výsledkem našeho pátrání je šikovný tip, o který se s Vámi velmi rádi podělíme. Jedná se o internetový obchod www.dekoraceprodeti.cz, kde máte skutečně z čeho vybírat. Hrdiny z dětských pořadů se to tu jen hemží. 

Každý dětský pokojíček ožije, jakmile se do něho nastěhují krtečkové, medvídkové, princezny či myšáci zdobící omyvatelné boxy na hračky, kapsáře, věšáčky, nebo metry. V nabídce nechybí ani pěnové figurky, samolepicí bordury a nálepky různých velikostí. Pokud má Vaše dítě problémy s usínáním, protože se bojí tmy, jeho útrapy určitě zmírní velká nálepka s medvídkem Pú, která svítí ve tmě. Malé přírodovědce a milovníky zvířat, jistě potěší gorila nebo slon ze sady samolepek National Geographic. A jak zní náš tip pro pokojíček malé slečny? Úložné boxy, nálepky na dveře či vypínače a především klenotnička s princeznami!

  

Fototapety nejen pro děti 
Snadný a elegantní způsob, jak povznést estetickou hodnotu interiéru, přinášejí fototapety. Fototapety s oblíbenými motivy Vašich dětí vnesou do jejich pokojíčku pohodu a harmonii. V sekci dětských tapet internetového obchodu www.fototapeta.cz nás nejvíce zaujaly dvanáctidílné fototapety 3D Walltastic. Nechte své děti, ať se samy rozhodnou, zda si přejí, aby se tvář jejich bledé stěny proměnila v nekonečný vesmír, okouzlující podmořský svět, v zámek s tančícími princeznami, anebo ve fotbalový stadion! 

Pro zasněné teenagery i dospělé jsme zde našli vděčné přírodní motivy, jako jsou tekoucí vodopády, či horské scenérie, nebo naopak tepající města. V nabídce nechybí ani fototapety inspirované Karibikem. Stěnu libovolné z místností Vašeho interiéru může zkrášlit červená telefonní budka, zimní zahrada, a dokonce iluze knihovny, která je na první pohled k nerozeznání od skutečné knihovny plné přihrádek s knihami. Šikovná dekorace do pracovny, nemyslíte? Až budete zvědavě nahlížet do tohoto obchodu, nezapomeňte se pokochat pohledem na exkluzivní digitální nástěnné fototapety RASCH zobrazující známá umělecká díla a náměty, jako je voda, prales, maják, či detaily květů. 
 
 

Hurá do školy
Vyčerpávající nabídka školních potřeb internetového obchodu www.dekoraceprodeti.cz je tu proto, aby malým školákům zpříjemnila jejich všední povinnosti. Psací potřeby, bloky, sešity, boxy na sešity proti oslím rohům, heftboxy, úkolníčky dekorované obrázky panenek Barbie, Krtečka, nebo těmi ze seriálu WITCH, Hannah Montana, Hello Kitty, a mnoha dalších, zpestří dětem jak vyučování, tak domácí přípravu. Nebo potřebují Vaše děti desky na abecedu a číslice, kufříky, aktovky, zástěry na výtvarnou výchovu, pouzdra a penály? To vše a mnohem více zde najdete. 
Náš tip: plastové boxy na svačinu a láhve na pití s obrázky medvídka Pú a jeho přátel. 
  
PAT a MAT pobaví každého 
Rozloučíme se s Vámi vesele, a to odkazem na známou dvojku chronických nešiků, kteří pobaví děti i dospělé. Pokud Pat a Mat patří mezi Vaše oblíbence, máme pro Vás dobrou zprávu! V obchodě www.dekoraceprodeti.cz na Vás čekají fotorámečky, samolepicí nálepky, samolepicí i dřevěné metry, pěnové figurky, puzzle, poličky, obrázky, bordury, obří nálepky, věšáčky (které děti nejen pobaví, ale také nenápadně naučí, že každá věc má své místo), bavlněná trička, a dokonce i spodní prádlo s jejich podobiznami!

www.dekoraceprodeti.cz