Jak snížit náklady na vytápění 
Magazíny o bydlení s oblibou vyjmenovávají výhody pasivních domů, jako je energetická úspora, anebo dobrá kvalita vnitřního klimatu. Všichni si však velmi dobře uvědomujeme, že hlavní nevýhoda pasivních domů spočívá ve vysokých pořizovacích nákladech. Jejich stavbu si v současnosti může dovolit málokdo. Naštěstí existují také jiné způsoby, jak zaplatit méně za energie. Pokud hledáte elegantní a dostupný způsob, jak snížit náklady na vytápění svého domu, inspirujte se na internetových stránkách www.teplaokna.cz . Úsporná energetická fólie c-d-fix Vám přinese mnoho výhod. V prvé řadě významně přispívá ke snížení výdajů na topení, a to až o 20%. Úspory je dosaženo díky nižším tepelným ztrátám skrze okna, na kterých je nalepena tato fólie. 

 

Výhody úsporné fólie
Mezi další výhody energetické úsporné fólie patří velmi účinná ochrana před UV zářením, uvádí se účinnost až 95%. Fólie snižuje riziko vzniku rakoviny kůže a v letních měsících také úpalu, neboť snižuje tepelné vyzařování až o 45%. Výsledkem tlumení tepla je dosažení tepelné pohody. V místnosti je tak příjemný pobyt i při ostrém slunci. Vzhledem k vylučování nižšího množství oxidu uhličitého je fólie rovněž ekologická. Nespornou výhodou je maximální propustnost. Skrze fólii se dostává dovnitř většina světla. Výhled ven není nikterak omezen. 

Hladká aplikace
Průběh aplikace je tak hladký jako samotný povrch této fólie. Samolepicí fólii stačí nalepit na čisté navlhčené okno. Poté, co upevníte fólii na okno, odstraníte zbytky vody pomocí stěrky. Pro optimální používání produktu doporučujeme zakoupit sadu se stěrkami c-d-fix. Fólie nezanechává na okenním skle žádné stopy. Snadno se sesazuje. Dodává se v rozměrech 90 x 200 cm. Lze ji aplikovat i na širší okna, přičemž spoje nejsou viditelné. Pokud Vás úsporná fólie zaujala, můžete si ji objednat v e-shopu firmy Hornschuh CS, spol. s r.o. www.teplaokna.cz. Při své objednávce budete mile překvapeni příjemnou cenou a dopravou zdarma. Přestaňte topit pánubohu do oken a oblepte okna svého domu touto jedinečnou tepelnou fólií.

www.teplaokna.cz