Jedinečný sklápěcí mechanismus KLASIK 
Poohlížíte se po postelích vhodných do skromnějších prostorových podmínek? Představujeme Vám velmi důmyslné řešení, které zaručuje kvalitní spánek během noci, a značnou úsporu místa přes den. Pohodlné postele od českého výrobce PRAVAN lze po použití jednoduše sklopit do skříňové podoby tak, že jsou naprosto k nerozeznání od klasických skříní. 

Společnost fungující již od roku 2000 se může pochlubit tím, že svým zákazníkům poskytuje naprosto ojedinělý výrobek, a to nejen v rámci evropského trhu. Patentovaný systém sklopných postelí KLASIK nevychází z žádného známého řešení, což z něj činí zcela jedinečný systém. Korpus postele s unikátním sklápěcím mechanismem se vyrábí ze smrkového, bukového či dubového dřeva, případně lamina. Můžete si však nechat vyrobit sklopnou postel také z jiných druhů dřevin. Povrchová úprava nábytku je prováděna pomocí kvalitních laků a mořidel rakouské firmy ADLER.

  

Stylová ložnice během chvilky
Stylovou ložnici můžete vytvořit během několika vteřin, ať už se rozhodnete pro patentovaný systém sklopných postelí KLASIK, nebo pro známější řešení výklopné postele ze skříně PRAKTIK. Výklopné postele PRAKTIK byly navíc vylepšeny použitím smrkového masivu. Na rozdíl od konkurenčních systémů proto nepůsobí laciným dojmem nouzového řešení. 

Společnost nedávno rozšířila výrobu postelí o doplňkový nábytek stejného vzhledu, což umožňuje vytvořit kompletní nábytkovou sestavu, která stylově zapadá do celkového interiéru.

Skříně se vyrábějí z lamina. Jsou však opatřeny kvalitními panty, díky nimž otevřete dveře až o 270 stupňů. Také v případě skříní lze vytvořit sestavu s dalším nábytkem.
Do postelí PRAVAN je možné zakomponovat libovolnou typizovanou matraci či rošt, nezapomeňte však na to, že u vyšších matrací dochází ke zmenšení prostoru z důvodu připnutí lůžkovin. 

 

Svět postelí 
A z jakých typů postelí si můžete vybrat právě tu Vaši? V sortimentu sklopných postelí KLASIK najdete jak jednolůžka, tak manželské postele, obojí se systémem vyklápění buď na bok, nebo z čela. PRAKTIK rovněž nabízí jedno- či dvoulůžka. Rozhodnout se můžete buď pro komplet postele se skříní, anebo pro samostatnou postel. 

Máte doma dostatek místa? Tak to si můžete dovolit klasické postele z masivu! Jednolůžka, manželské postele a postele s úložným prostorem čekají jen na Vás! Je libo pevný či polohovatelný rošt? Račte si vybrat! 

Výroba nábytku PRAVAN se neomezuje pouze na svět typizovaných postelí. Od letošního roku společnost úspěšně zahájila zakázkovou výrobu, dále pak výrobu kancelářských sestav, kuchyňských linek, dětských pokojů, či jednotlivých kusů nábytku. 

Matrace a další sortiment 
K dobrému spánku rovněž přispívá kvalitní matrace. Na stránkách internetového obchodu www.pravan.cz najdete širokou škálu vysoce kvalitních matrací, od standardních až po luxusní. Jako příklad jmenujme matrace s pružinou Bonell nebo s taškovou pružinou, matrace se studenou pěnou či Bio pěnou, a speciální latexové matrace. 

K pohodlné posteli si můžete vybrat polštáře a pokrývky z ovčího rouna. Z tohoto přírodního materiálu si můžete pořídit i další výrobky, od podložek, přes vesty, obuv, až po doplňky, jako je oteplovací pás.


Pohodlný spánek

Pokud Vás náš recept na pohodlný spánek spojený s úsporou místa zaujal, prohlédněte si stylové postele s jedinečným sklápěcím mechanismem na webu společnosti, anebo se s nimi osobně seznamte v některé z prodejen. Kde? Například v OD Kotva v Praze, ve vzorkové prodejně v Blansku, či v obchodě ve Frýdku-Místku. Jako majitelé sklápěcí postele nové generace můžete na nekvalitní spánek, který mají na svědomí nepohodlné rozkládací pohovky, jednou provždy zapomenout! Přejeme Vám sladkou dobrou noc a krásný den!


Zdroj, foto: PRAVAN.CZ

Přečtěte si také: Investice do čisté solární energie se vyplatí