Vnitřní i závěsný drátěný program, barové konzoly, madla nebo stojany – to všechno vzniká ve výrobních halách rodinné firmy z Vysočiny již od roku 1993. Vytvořte z vaší kuchyně přehledný a přitom nápaditý prostor, kterému budou vévodit lesk a řád. 

Léta vývoje a vysoké nároky zákazníků podnik z Polné na Jihlavsku prověřily natolik, že značka Mivokor je nyní synonymem nejvyšší kvality a zárukou dlouholeté životnosti. Produkty z dílny tuzemské jedničky ve svém oboru pozvednou vaši kuchyni na zcela jinou úroveň. Využijte maximum prostoru, nechte pracovat svoji fantazii, vytvořte si kuchyň snů!

                                     

Chytré kuchyňské doplňky s rukopisem Mivokoru na první pohled zaujmou elegancí a puncem prvotřídní kvality. Výrobky z Vysočiny v mnoha ohledech udávají trendy posledních let a dělají české kuchyně modernějšími a praktičtějšími.

Budete mít přehled 
Závěsné košíky, držáky nožů a dalšího náčiní, police, podpěry, ale i madla, úchytky, závěsné tyče, sloupy a kování, to všechno je stvořeno k tomu, abyste se ve své kuchyni cítili skvěle. Díky rozmanitosti sortimentu je možné využít každý kout. Při chystání pokrmů budete mít vše po ruce a vaření se stane příjemnou zábavou.

 

Mezi nejnápaditější produkty Mivokoru patří potravinové skříně s výsuvnými koši a otočný drátěný koš do rohové skříňky. Oba výrobky překvapí svou praktičností a využitelností místa. Potravinové skříně „spolykají“ nepřeberné množství krabic s rýží, balení mouky, sklenic se zavařeným ovocem, ale své místo tam samozřejmě najde i pečivo a plno dalších nezbytností, bez kterých se žádná moderní hospodyně neobejde. Stačí jen vysunout koše a pohodlně si vezmete, co potřebujete.

                                        

Už si téměř nevíte rady, kam umístit velké hrnce, pánve a podobné rozměrnější nádobí? Pomůže vám otočný drátěný koš v rohové skříňce z produkce Mivokoru. Využijete veškerý prostor této skřínky a pouhým otočením drátěného mechanismu si vždy snadno sáhnete i pro kuchyňské nádobí, které se běžně schovává hluboko vzadu.

                                        

Individuální přístup
Polenský Mivokor nepodceňuje žádný z výrobních procesů – od prvních náčrtů na papíře až po finální leštění jednotlivých komponentů. Drátěný program, barové součásti, madla a kuchyňské stojany jsou vyráběny nejmodernější technologií z důkladně testovaného vstupního materiálu. Komponenty z oceli jsou povrchově upravovány galvanickým pokovením nebo práškovým lakováním. Výsledkem jsou vyhlazené součásti vybavení kuchyně, které jsou maximálně odolné proti otěru a se kterými můžete počítat dlouhá léta.

Firma Mivokor vynakládá značné úsilí, vedoucí k neustálému zvyšování kvality své práce, produktů a služeb. I díky tomu je špičkou ve svém segmentu. Zakládá si na profesionalitě, vstřícném přístupu k zákazníkovi a na individuálním řešení každé zakázky. 

Prohlédněte si kompletní nabídku výrobce a jeho další aktivity.

 

www.mivokor.cz