Nedejte na první dojem
Pořízení sedací soupravy není jednoduchá, ani laciná záležitost. Abychom Vám ušetřili trochu starostí, zeptali jsme se specializovaného prodejce sedacích souprav Sedačky Pšenčík v Praze 9 v Kbelích, nač si dát při výběru sedací soupravy pozor. Zkušení prodejci nám zdůraznili, že při výběru sedací soupravy bychom nikdy neměli dát pouze na první dojem. Ten by měl ovlivnit naše rozhodnutí teprve poté, co jsme přihlédli k velikosti a celkovému ladění interiéru, kam chceme sedačku umístit. Podstatnými rozhodovacími kritérii jsou volba materiálu a cena sedačky.

  

Materiál vybírejte pečlivě
To, co se jeví na první pohled jako výhodné, vůbec výhodné být nemusí. Nápadně levné sedací soupravy s měkkou výplní zpravidla nemají příliš dlouhou životnost. Velké oblibě se těší kožené sedací soupravy. Kůže je vnímána jako synonymum luxusu. Pořízení kožené sedací soupravy však není automatickou zárukou kvality. Kvalitní kožená souprava musí být vyrobena ze správně zpracované kůže, aby časem například nepopraskala. Než koupit nekvalitní koženou sedací soupravu, je lepší dát přednost kvalitní látkové. Když je řeč o kvalitních látkových sedačkách, nesmíme zapomenout, že v obchodě Sedačky Pšenčík, který má také svou internetovou podobu www.sedako.cz, si vyberete z 1000 druhů textilních materiálů, tuzemských i z dovozu. Vyhledávané jsou především moderní látky z nanovláken, které jsou omyvatelné, stejně jako látky s tzv. protišpinivou úpravou. Hlavní předností čalouněného nábytku v české kvalitě je jeho poctivé zpracování a dlouhá životnost. Z hovězí kůže, což je ten nejlepší materiál na výrobu kožené soupravy, si zde můžete vybrat ze 400 barev. V nabídce nechybí ani sedačky z umělé eko kůže.

  

Vyberte tu správnou
V neposlední řadě je třeba přihlédnout k účelu použití sedačky. Na www.sedako.cz nás vedle pestré palety materiálů a barev příjemně překvapila možnost výběru z různých typů a druhů. Našli jsme zde nejen klasické sedací soupravy, které pohodlně usadí i vícečlenné návštěvy, ale i rozkládací sedací soupravy určené jak na časté, tak na příležitostné spaní, dále rohovky, které elegantně vyplní prostor, komfortní křesla a mnoho dalšího. Nejvíce nás však zaujalo, že z každého modelu, moderního i klasického, lze poskládat libovolnou sestavu, např. 2+1+1, 3+1+1, 3+2+1, rohovku na míru nebo třeba Účko. Kromě toho si můžete zvolit rozměry souprav na 1 cm (přičemž výšku sedaček lze měnit), počet křesel, tvrdost a sezení, možnost rozkladu i úložného prostoru, počet a velikost polštářů, taburetů atd. A nožičky? Dle libosti. Dřevěné, kovové i plastové. Vyberte si sedačku u prodejce, který sedačkám opravdu rozumí! Že nevíte, jakou? V obchodě Sedačky Pšenčík Vám ochotně pomohou vybrat tu správnou pro Váš obývací pokoj. Nechte si poradit. Dobrá rada se vyplatí.

www.sedako.cz