Kde a k čemu bude koberec sloužit?

Klíčovou otázkou je účel a místo použití. Do každé místnosti se hodí jiný druh koberce. Například koberec, který nám prokáže dobrou službu v obývacím pokoji, není vhodný na chodbu nebo do ložnice. Specifickou kategorii místností představují dětské pokoje, kam je třeba volit koberce, které se snadno čistí. Neméně důležitou otázkou pak je, zda chceme koberec využít jako celoplošnou podlahovou krytinu nebo jako doplněk interiéru (kusové koberce).

kusove koberce

Na vzhledu záleží

Poté je na místě, začít uvažovat o estetické stránce. Zde bychom měli přihlédnout především k charakteru a vybavení místnosti. Koberec by neměl vzhled interiéru rušit, ale dotvářet, nebo podtrhovat. Při volbě barevného odstínu je třeba mít na paměti, že světlé barvy místnost opticky zvětšují, zatímco tmavé naopak zmenšují. Vzorované koberce mají tu výhodu, že jsou na nich méně vidět drobné nečistoty. Kromě vzhledu a účelu použití bychom si měli ujasnit, jak vysokou částku chceme do nového koberce investovat.

specializovana prodejna Koberce BRENO

Návštěva specializované prodejny

Jakmile máme jasnou nebo alespoň přibližnou představu o koberci, který potřebujeme, můžeme začít se samotným výběrem. Optimální řešení představuje návštěva specializované prodejny, kde nám dokážou s výběrem opravdu dobře poradit, a zároveň dát na výběr z bohaté nabídky. Síť specializovaných prodejen BRENO nabízí kompletní sortiment podlahových krytin – metrážové bytové koberce, zátěžové i vlněné, to vše v široké škále barev, vzorů i materiálů a v odpovídajících cenových relacích. Součástí nabídky jsou rovněž originální a luxusní kusové koberce v klasických i moderních vzorech. Stejně tak si zde mohou zákaznici vybrat z pestré nabídky PVC a vinylových podlah v nových designech, které dokonale imitují dřevo či dlažbu.

PVC Texas OAK

Náš tip:
Využijte speciálního slevového kupónu a ušetřete 10 % z ceny, kupón ke stažení zde.

Výhoda komplexnosti služeb

Další velkou výhodou nákupu v prodejnách KOBERCE BRENO je, že zde najdete i materiály nezbytné k pokládce krytin, zejména pak nátěrové a vyrovnávací hmoty, lepidla, atd. Doplňkový program pak zahrnuje bytový sortiment a garnýže. Vedle šíře sortimentu a kvalifikovaného poradenství zde rovněž oceníte možnost využití dalších služeb, rozvozem počínaje a profesionální pokládkou, případně úpravou podlahové krytiny, konče. Pokud tedy chcete dobře vybrat, a zároveň ušetřit svůj čas, víte, na koho se obrátit.

logo BRENO