Kvalitní materiály a poctivá práce
Jistě znáte staré dobré pořekadlo o tom, že práce kvapná je málo platná. O jeho pravdivosti se ostatně přesvědčily stovky zákazníků na vlastní kůži, když podcenily výběr materiálů, anebo daly přednost některému z dodavatelů s rekordně krátkými dodacími lhůtami. Zárukou spokojenosti s novou koupelnou je pouze pečlivý výběr kvalitních materiálů v kombinaci s poctivě odvedenou řemeslnou prací. Obklady, dlažby, sádrokartony, dveře, podlahy, malby, nátěry, sanita, všechno si žádá své.



Rekonstrukce od A do Z
Společnost REMI ART ERBES, s.r.o., která se již více než patnáct let specializuje na rekonstrukci koupelen (stejně jako kuchyní a bytového jádra) má na svém kontě mnoho spokojených zákazníků. Důvodů jejich spokojenosti je hned několik. Na prvním místě stojí kvalita provedené práce a komplexnost poskytovaných služeb. Pokud svou rekonstrukci svěříte týmu REMI ART ERBES, provede za Vás rekonstrukci od A až do Z. Kompletní servis doplňkových služeb zahrnuje instalatérské práce, elektrikářské práce, topenářské práce, malířské a natěračské práce, montáže sádrokartonu, stejně jako zajištění obkladů, dlažeb, sanitární keramiky a elektrospotřebičů.





Interiéry na klíč a poradenství
Kromě rekonstrukcí domů se společnost rovněž zabývá vytvářením interiérů na klíč. Záleží tedy na Vás, zda si od tohoto dodavatele necháte vykouzlit pouze koupelnu svých snů, anebo mu svěříte větší část Vašeho bydlení. Neoddělitelnou součástí poskytovaných služeb je samozřejmě také poradenství. Takže, než se do rekonstrukce pustíte, nechte si poradit, jak s dispozičním řešením, tak i s výběrem materiálů. Přejeme Vám spokojené chvíle ve Vašem novém domově.

www.koupelny-erbes.cz