Jejich kvalita šla nahoru a je řada typů interiérů, kde jsou téměř nezbytností. Kvalitní typy se dobře udržují a hlavně jsou velmi příjemné. Procházet se na boso, pohodlně se protáhnout na zemi a cítit se stále jako v bavlnce – to vše umožní pouze tento typ podlahoviny.

Cítit se v interiéru dobře je hlavní cíl každého projektu. Koberce k tomu pomohou a nemusí jít jen o hotelové pokoje a kanceláře. Pohodlí a komfort si mohou klienti dopřávat i ve svých domovech. Další předností tohoto materiálu je vylepšení akustiky místnosti i celkového dojmu. Některé typy mají různou výšku vlasu, jiné zajímavé odlesky nebo jsou tvořeny z různě barevných vlasů, což zjistíte až při bližším pohledu.

vornik

Na trh přichází nová ucelená kolekce koberců BELTIA, která je dle zaměření rozdělena do dvou hlavních skupin.

HOME

Tato skupina, jak z názvu vypovídá, je určena do privátních interiérů. Najdete v ní přes XX druhů od výrazné a dominantní nebo jemnou a neutrální barevnost, s vysokým vlasem nebo nízkým střihem, v trendové nebo nadčasové variantě.

PROJECT
Druhá skupina je určena pro hotely, kanceláře, recepce a mnoho dalších veřejných interiérů, kde jsou specifické požadavky a nároky, a to nejen na kvalitu, ale i na estetiku.

koberec do detskeho pokojiku

Hlavní trend v oblasti koberců
Jedním z hlavních trendů v oblasti této podlahové krytiny je směr „vintage“, kde koberce vypadají jako již řadu let používané a opotřebené. Vzory často mizí, jsou na nich úmyslné skvrny apod. Tento vzhled velmi zajímavě kontrastuje se strohým moderním vybavením a navíc je velmi praktický, protože na něm nejsou vidět nečistoty. Najdeme ho jak u kusových, tak i na celoplošných kobercích, ze kterých lze kusový nechat upravit zajímavým obšitím stran.
V tomto stylu je navržen koberec Firenze, který je kromě módního vzhledu velmi příjemný na dotek. Vhodný je jak do privátních, tak i komerčních prostor se střední zátěží.

koberec v obyvacim pokoji

Věděli jste, že společnost V-PODLAHY:
- úspěšně působí na českém trhu více než 20 let
- je jedním z největších dodavatelů podlahových krytin v ČR
- má kompletní nabídku všech možných podlahových krytin včetně doplňkového sortimentu
- zajišťuje odborné poradenství a školení