Vnitřní dveře Sapeli mohou velmi výrazně dotvořit tvář každého bydlení a pozvednout jeho estetickou hodnotu. Interiérové dveře Sapeli jsou praktické a bezpečné a navíc můžete volit z mnoha povrchových úprav, modelů, barev a odstínů či speciálních dveří, jako jsou zvukotěsné, kouřotěsné nebo voděodolné. Přejete si dveře plné či se skleněnou výplní? Světlé, tmavé nebo pestré? Dveře Sapeli vám poskytnou nadstandardní výběr i kvalitu.

Vnitřní dveře Sapeli Venezia

Interiérové dveře Sapeli jsou rozděleny do několika modelových řad a liší se povrchovou úpravou, použitým materiálem, barvou a dýhou. Vnitřní dveře Sapeli mohou být plné nebo se skleněnou výplní, kterou můžete vybírat z mnoha povrchových úprav a možností zdobení. Zvolit ale můžete i celoskleněné dveře Sapglass, které dodají vašemu interiéru dojem čistoty a elegance.

Interiérové dveře Sapeli Swing

Společnost Dodo for life nabízí na svých pobočkách Sapeli Praha a na dalších místech České republiky mnoho vystavených vzorků jednotlivých dveří a zárubní. Zajistí vám dokonce i odbornou montáž a na jednom místě je k dostání i kování, které je nezbytnou součástí dveří. Právě kvalitní kování Cobra v mnoha provedeních bude vašim interiérovým dveřím Sapeli opravdu slušet.

Pokud se chystáte vybírat nové dveře, je potřeba zvážit hned několik kritérií. Velmi důležité je použití a umístění. Je nutné si ujasnit, kam potřebujeme dveře umístit a co budou tedy muset vydržet, zdali stačí dveře klasické, či se speciální úpravou. Dalším kritériem je systém otevírání a samozřejmě také rozměry. Pak je také potřeba zvážit volbu povrchu a materiálu, designu a stylu a v neposlední řadě musíme myslet na zárubně, kování a závěsy. A protože jsou vnitřní dveře dlouhodobou investicí, nepodceňte také na záruku a servis.

S tím vším vám poradí odbornící na všech pobočkách DODO for life. Pokud máte ve výběru již jasno a nepotřebujete se dále rozmýšlet, můžete také využít pohodlí e-shopu Sapeli, kde si vyberete právě to, co zrovna potřebujete. Nepodceňujte výběr interiérových dveří a vsaďte na kvalitu, kterou nabízí Sapeli.