Pro komfortní spánek 
Všichni dobře víme, že k dokonalému spánku je třeba pohodlná postel. Žádná univerzální komfortní postel však bohužel neexistuje. Každý z nás je jiný, a proto každému vyhovují úplně jiné parametry. Někdo preferuje nižší, jiný naopak vyšší ležení. Kromě toho existuje celkem početná skupina lidí, kteří potřebují prodlouženou délku postele. Také naše nároky na množství úložného prostoru se značně liší. Už to vypadá tak, že kdo chce spát v posteli, která vyhoví všem jeho nárokům, ten si musí pořádně připlatit a nechat si zhotovit postel na zakázku. Ale pozor, milí přátelé dobrého spánku, existuje ještě jedna možnost. Jedná se vlastně o takový rozumný kompromis. Postele z internetového obchodu www.ceskynabytek.com představují jedinečné spojení dobré ceny a schopnosti přizpůsobit se individuálním požadavkům. Každý typ vyráběných postelí totiž nabízí možnost výběru ze tří variant. Svou společnici na dobrou noc si můžete objednat buď ve standardní, zvýšené, anebo v seniorské podobě.

              


Tři postelové varianty 
Mezi vyhledávané postele na www.ceskynabytek.com patří zejména klasické modely Karel a Marek. Naleznete zde ale také postele netradičního vzhledu jako např. Meryl nebo Maya. Věnujme se nejprve Karlovi. Jedná se o tradiční dvoupostel ze smrkového masivu, která díky své stabilní konstrukci vydrží skutečně hodně. Postel Karel je osazena postelovým kováním bez šroubů, což její stabilitu ještě zvyšuje. 
Náš tip: Díky možnosti dodání zesíleného prkenného roštu namísto klasického lamelového roštu si mohou bez obav postele užít i rozměrnější pánové. Obě varianty najdete v kategorii rošty. Pokud se do Vaší ložnice nehodí přírodní provedení, máte možnost nechat si postel přimořit do Vámi zvoleného odstínu. Velké oblibě se těší především odstín třešeň a ořech. Jestliže se pyšníte pěkně urostlou, vysokou postavou, můžete si postel objednat prodloužené délce. Když si do ložnice nastěhujete zvýšenou variantu postele, vedle většího komfortu získáte i velkorysejší objem úložných prostor. Jestliže potřebujete vyřešit problém s nedostatkem místa, vyberte si některý z vysouvacích úložných prostor. Nejen senioři, ale i handicapovaní ocení variantu senior se zvýšeným ležením i bočnicí. Díky zvýšené bočnici je možné k posteli bez obav použít třeba i motorový rošt, který jinak výrazně snižuje zapuštění matrace. Postel lze vhodně doplnit nočním stolkem. Také v případě klasického jednolůžka Marek z masivu smrkového dřeva si můžete vybrat ze tří výše uvedených variant. Ale i u jiných typů postelí je kladen důraz na variabilitu. Například u postelí Meryl nebo Maya je použito postelové kování VARIFIX, které umožňuje nastavení výšky roštu podle momentální potřeby. Navíc díky úzké spolupráci s výrobními firmami je možné na rozdíl od běžných prodejních internetových obchodů dohodnout i neobvyklé úpravy konstrukce postele jako je změna šířky, délky nebo třeba snížení čela postele například pro instalaci do podkrovních místností.

Že si svou postel snů představujete jinak? Vyberte si jinou pohodlnou postýlku v internetovém obchodě
www.ceskynabytek.com, kde kromě dřevěných postelí najdete i spoustu dalšího vysoce kvalitního nábytku od českých výrobců. 

www.ceskynabytek.com