Mnoho nabídek bytů a domů na jednom místě

Velmi vám usnadní hledání, navštívíte-li webové stránky některé z realitních kanceláří s dlouhou tradicí a širokou nabídkou nemovitostí v Praze na prodej.

Právě takovou je realitní kancelář Home sweet home, která se na našem trhu pohybuje již přes 10 let. Na jejích internetových stránkách www.homesweethome.cz najdete více než 300 nemovitostí, do nichž můžete investovat.

U každé nabídky nechybí důležité základní informace, bohatá fotogalerie ale také podrobnější popis, který vám více přiblíží nejen samotný byt či dům, ale i okolí, občanskou vybavenost a dopravní dostupnost.


Zajímavé nemovitosti k prodeji v Praze

Pro inspiraci můžeme uvést např. kompletně zrekonstruovaný prostorný byt 3+kk s užitnou plochou 85 m², s terasovitou předzahrádkou, garáží a sklepem ve skvělé lokalitě – Praha 5 – Smíchov, ulice Na Hřebenkách. Nachází se ve velmi zajímavě kaskádovitě navržené cihlové stavbě.

Hledáte-li spíš rodinný dům, mohl by vás oslovit kupříkladu prostorný samostatný rodinný dům 6+kk se zahradou, garáží i sklepem. Plocha pozemku je 850 m², z toho užitná plocha je 280 m². Dům se nachází v klidné lokalitě Praha 5 – Řeporyje, ul. Průhonek.

Ať už je vaším zájmem investovat do nemovitosti v Praze kvůli svému zabezpečení do budoucna, kvůli zabezpečení vašich dětí, nebo jen tak pro “strýčka Příhodu“, na stránkách realitní kanceláře Home sweet home si určitě vyberete. Svou nabídku velmi často aktualizuje, proto se vyplatí sledovat ji a být ve střehu.