Instalace rolet se vyplatí
Pokud si na okna svého domu nainstalujete rolety, bohatě se Vám za tento prozíravý krok odvděčí. V prvé řadě naplní Váš domov příjemnou atmosférou spojenou s pocitem bezpečí, neboť významně přispějí k ochraně Vašeho soukromí. Rolety se postaví do cesty rozmarům počasí všeho druhu. Zvědavé a pálivé slunce, zuřící vichřice, studený vítr, to je jen několik živlů, které mají právě díky roletám do Vašeho domu či bytu vstup zakázán. Mimo to rolety přispívají k udržení požadované teploty v místnosti při snížených nákladech. To znamená, že v chladnějším období účinně zabraňují tepelným ztrátám. Naproti tomu za veder nedovolí, aby se z místnosti stala suchá sauna. Pokud žijete v domě s klimatizací, pak Vám rolety pomohou snížit náklady na její provoz. Jestliže bydlíte v rušné části města, anebo máte hlučnější sousedy, jistě oceníte, že rolety rovněž dokážou tlumit hluk přicházející zvenčí.

               

Typy rolet
Dle způsobu umístění existujte několik typů rolet, a to rolety do oken, nad okna, anebo v provedení předokenních rolet. Předokenní rolety (provedení buď pro dodatečnou montáž, anebo pod omítku) přispívají k ochraně Vaší nemovitosti před možným vloupáním. V případě, že si nejste jisti, jaký typ rolet je vhodný pro Vaše okna, je nejlepší se obrátit přímo na obchod stínící techniky, kde Vám odborníci díky svým zkušenostem pomohou nalézt optimální řešení. Oslovit můžete například přední firmu v tomto oboro Rolrols s.r.o. www.rolrols.cz.

              

Látkové rolety 
Rostoucí oblibě se těší látkové rolety, které chrání naše soukromí před sluncem i zvědavými pohledy okolí, a zároveň dokážou esteticky povznést hodnotu našeho interiéru. Podobně jako designové záclony a závěsy. Novinku mezi látkovými roletami představují rolety vyráběné ze speciální z látky, která je opatřena povrchem z nesavého materiálu DustBlock, a tudíž nepohlcují prach. Látkové rolety nachází své uplatnění také v dětském pokoji. Jestliže chcete svým dětem zútulnit a zkrášlit pokojíček, vyberte jim některý z mnoha pohádkových motivů. Látkové rolety lze bez problému nainstalovat také na střešní okna. To oceníte zejména za dlouhých letních dní plných světla, stejně jako za nocí, kdy je měsíc v úplňku.

              

www.rolrols.cz