Jen letos vyhrálo několik větších tendrů, především v oblasti designu a realizace komerčních interiérů, například pro společnosti Neopharm, COOP či Aufeer design a nadále rozšiřuje spolupráci se spoustou dalších nových partnerů.


Přestože hlavním oborovým portfoliem studia je produktový design, design předmětů a nábytku, rozšířením zaměření na komerční a bytové interiéry ukazuje své kvality i v této oblasti.



"Přátelský přístup, sdílnost myšlenek s klientem a kreativita každého detailu jsou primární znaky, jimiž se navenek prezentujeme, i proto si nás zákazníci tolik oblíbili", říká Ing. Lukáš Chlíbek, jednatel a šéf designér společnosti DESIGN VISION. " Nechceme soupeřit cenou, ale kvalitními a netradičními myšlenkami posouvat hranice. Je třeba lidem ukázat, jaký důsledek v životě činí detaily a věci, jimiž se obklopují a jaký mají vliv na jejich náladu i životní cestu".



Studio mimo aktivity v oblasti designérských služeb plánuje v průběhu příštího roku rozšířit své portfolio produktů vlastní kolekce o další designové doplňky do interiéru. Stůl SHAPE (viz. úvodní obrázek) z letošní kolekce sklízí v řadách zákazníků velký úspěch a proto je nasnadě doplnění o další "tvarové i myšlenkové příbuzenstvo", říká jednatel společnosti.

Více informací o studiu DESIGN VISION a jejím portfoliu produktech naleznete na oficiálním webu společnosti DESIGN VISION, nebo na e-shopu s produkty společnosti, který je k nalezení zde.