Na principu technologie jejich výroby jsou vytvořeny obkladové pásky, lícové cihly či cihlová dlažba… moderní varianty dnešní doby, dokonale imitující pálené cihly.

Vlastnosti jsou rozhodující
Vzhled pálené cihly v současnosti patří k nejpoužívanějším materiálům a přes nejrůznější módní trendy se lícové cihly, pásky či dlažba těší stálé oblibě zákazníků.
Hlavních důvodů je hned několik:
• Použití v interiéru i exteriéru, v domě i na zahradě, na veřejných prostranstvích
• Vysoká kvalita, pevnost v tlaku, mrazuvzdornost a odolnost povětrnostním podmínkám
• Praktická a bezúdržbová stránka (impregnační nátěr je doporučován jen v místech extrémně
  namáhaných)
• Jednoduchý, přitom elegantní a osobitý vzhled se snadnou realizací
• Přijatelná cena odpovídající investici na dlouhé roky
• Široká skála odstínů, barev a povrchů

Obklad fasady obkladovymi pasky Lipea

Využití se meze nekladou
Varianty imitující pálené cihly klasických rozměrů stavbě i zahradě propůjčí originální vzhled, jsou příjemné na pohled, evokují pocit domova a tepla. Jak už bylo řečeno, jejich výhodou je i možnost širokého využití. Lícovky naleznou své místo na venkovní fasádě, jako obklad komínu, mohou být pohledovou součástí plotů, zídek, soklů, ale i interiérových prostor. Cihelná dlažba pak zkrášlí a zpevní chodníky, cestičky na zahradě, pěší zóny, náměstí, dvory, vhodná je jako dlažba na terasy či pod venkovní posezení.

Obkladove pasky na plote

I seriózní dodavatel má svou důležitou roli
Klinkery, tedy produkty z pálené hlíny při vysoké teplotě a vyznačující se jedinečnými vlastnosti, mezi které se řadí právě obkladové pásky, lícové cihly, cihelné dlažby a podlahová keramika, má ve svém sortimentu společnost Lipea, s.r.o. Specializuje se již více než dvacet let na dodávky, servis, poradenství a dovoz keramických materiálů k zákazníkům. Umí uspokojit i požadavky těch nejnáročnějších klientů, a to díky široké nabídce produktů v mnoha barevných odstínech, rozdílných povrchů a doplňujících materiálů.

Obkladove pasky v interieru

Pro ty, kteří váhají a nemohou se rozhodnout pro barvu, typ nebo si jen chtějí udělat lepší představu o výsledku, je připraven vizualizační program, který může s volbou pomoci. Zkuste ho a získejte barvitější představu o možné realitě.

logo lipea