Jakmile je doma vlhko, pocítíte to nejen na ovzduší, ale například i na oknech. Ta budou často zamlžená a orosená. Na zdech se budou objevovat vlhké mapy a vzduch bude zatuchlý a nepříjemný. Možná tyto problémy moc dobře znáte a lámete si hlavu s tím, jak se jich zbavit.

Zajistěte svému domovu zdravé vnitřní klima
Plísně jako takové představují nepříjemný problém. Máte-li malé děti, pak už vůbec nechcete, aby se plísně objevovaly v domácnosti. Jak je známo, plísně mohou způsobovat nechtěné zdravotní komplikace. Jenže jak se plísní zbavit, když ani větrání nepomáhá?
Šikovným řešením, které i vás může těchto obtíží snadno a rychle zbavit, jsou teplovzdušné solární panely SolarVenti. Ty se snadno instalují a tak si s jejich montáží hravě poradí každý alespoň trošičku zručný kutil. Povrch je vyroben z kvalitního eloxovaného hliníkového rámu a jednokomorového nárazuvzdorného polykarbonátu, který je 250-ti násobně odolnější nežli sklo.
teplovzdusne panely

Solární panely vás zbaví vlhkosti v domě

Zajímá vás, jak teplovzdušné solární panely SolarVenti fungují? Jakmile začne na panely svítit sluníčko, spustí se uvnitř panelu ventilátor. Díky němu se skrze perforovanou zadní stěnu nasátý vzduch zahřeje a poté je přetlakem vháněn do domu. Ohřátý vzduch pak z objektu vytlačí vlhký vzduch a to buď skrze ventilaci, nebo nejrůznějšími netěsnostmi.
Ventilátor i solární buňka jsou zabudovány uvnitř panelu SolarVenti, díky čemuž je ovládání velice jednouché a provoz bezplatný a efektivní. Nasátý vzduch zvenčí se díky teplovzdušnému panelu ohřeje o 10-40 °C - kapacita a teplotní zvýšení se odvíjí od velikosti panelu.

teplovzdusny panel SolarVenti

Nižší výdaje a další výhody

Instalací teplovzdušného solárního panelu SolarVenti můžete jen získat. V první řadě se doma zbavíte vlhkosti, která se udržovala ve zdech domu a způsobovala tak vznik vlhkých map na stěnách. Zároveň zamezíte vzniku plísně, které se výborně daří právě ve vlhkém prostředí. Zapomeňte na orosená a zamlžená okna, která vás tolik rozčilovali. Třešničkou na dortu jsou citelně nižší výdaje za vytápění. Vzhledem k tomu, že solární panel vhání do domu ohřátý vzduch, rychleji se zahřeje a jeho vytápění vás pak nebude stát tolik.

Solární panel větrá a temperuje zároveň. Na panely SolarVenti získáte až pětiletou záruku i jistotu nejvyšší účinnosti na trhu. Pokud vás zajímá více, podívejte se na zkušenosti zákazníků, případně si sjednejte nezávaznou konzultaci, kde budou zodpovězené všechny vaše dotazy.

logo SolarVenti