Jde to i jinak
Když přijde řeč na změnu sedačky, pohovky či jiného většího nábytku, především pánové raději převedou téma hovoru jinam. Na ježdění po obchodech a nekonečné vybírání je většina z nich vyloženě alergická. A ještě k tomu řešit, co s vyřazeným nábytkem. Proč to ale neudělat jinak? Třeba se inspirovat na stránkách osvědčeného výrobce sedacího nábytku, a pak udělat jednu návštěvu, na které si objednáte svou sedací soupravu pěkně na míru.

modra rohova sedacka

Kvalita za rozumnou cenu
Vysokou kvalitu, nikoli za vysokou, nýbrž za rozumnou cenu, nabízí český výrobce čalouněného nábytku Pšenčík, u kterého si můžete nechat na zakázku zhotovit nejen sedací soupravy či pohovky, ale také polohovací křesla, a dokonce i postele na míru či zdravotní matrace na míru.

pohovka na miru

Vašemu pohodlí na míru
Výroba na míru v režii tohoto tradičního výrobce znamená, že si veškeré parametry určujete sami. Velikost nábytku, tvrdost sezení, stejně jako design, barvu a povrchovou úpravu. Rohové a rozkládací sedací soupravy, stejně jako rozkládací pohovky mohou být potažené rozmanitými materiály, a to včetně vodou omyvatelných nanovláken. A pokud toužíte po kožené sedačce, můžete si vybrat ze 400 barev pravé hovězí kůže různých povrchových úprav.

rozkladaci sedacka

Podívejte se a přijďte

Nebojte se vyměnit svůj starý nábytek za nový, změna Vás nebude stát ani nervy, ani čas navíc. Stačí jen navštívit webové stránky www.sedacipohovky.cz nebo www.sedako.cz, a pak si udělat výlet do Prahy 9 Kbely, abyste vyslovili svá přání, která Vám zde velmi ochotně splní. Ať už budete chtít moderní či klasickou sedačku, dopraví Vám ji kamkoliv si budete přát. A protože výrobní termíny se pohybují kolem 6 týdnů, můžete strávit už letošní advent nebo Vánoce v pohodlí nového nábytku.