Nejlepší nábytek je ten, který si oblíbíte, který oživí vzhled vašeho bytu, dlouho vydrží a nenudí svou jednotvárností. Rohové sedací soupravy a soupravy do tvaru U jsou dobrým řešením. Navíc, pokud zvolíte takovou, která nabízí i mnohé další zajímavé funkce pro odpočinek a pohodlí.

Avellino
Rohová sedací souprava Avellino je modulová, v nabídce je i ve tvaru U. Díky tomu získáte úžasně velký prostor na sezení i polehávání. Využijete-li zabudovaného posuvného opěráku v každém místě sezení, můžete si dopřát individuální nastavení hloubky sezení. Dva opěrové díly je pak možné dokonce nejen posunovat, ale i zcela odstranit, např. u varianty rozkládací sedačky pro spaní. Opěrku hlavy, ocení především vyšší osoby. Předností je i variabilita jednotlivých dílů, barevných kombinací a typů potahových látek.

sedacka ve tvaru U Avellino

Santa Monica

Mezi chytré sedací soupravy se řadí i moderní, prostorná a velmi kvalitní sedačka Santa Monica (úvodní foto). I náročnější zákazníci ocení pozitiva: modulovou verzi, nastavitelnou hloubku sezení, precizní zpracování, škálu barevných variant, bederní polštáře… A pokud toto nevede k naprosté spokojenosti není nic jednoduššího, než přidat další funkce na zakázku. Co třeba doplnit polohovatelné područky, úložný prostor i možnost rozložení?

Valetta
V základním provedení tato chytrá rohová sedací souprava nabízí opět nastavitelnou hloubku sezení i bederní polštářky. Komfort můžete ale ještě navýšit! Přejete si opěrky hlavy, polohovatelné područky, úložný prostor? Rohovou sestavu můžete mít ve tvaru U či L anebo i jako samostatné prvky.

modulova sedačka Valetta

Nejen tyto, ale i další sedací soupravy naleznete na webu společnosti Nejlepší nábytek; pokud se o jejich přednostech a kvalitách však chcete přesvědčit na vlastní oči, není nic snazšího. Uvedené sedací soupravy jsou vystavené v kamenné prodejně v Lounech. Nakoupíte-li zde, pamatujte, že veškerý servis spojený s dodáním máte bezplatný: dopravu na místo určení, vynášku, instalaci i odvoz obalového materiálu. Nejlepší nábytek je skutečně ten, který si hned oblíbíte!