Novinky od světových výrobců
Domov je pro nás tím nejdůležitějším místem na celém světě, a proto by měl být co nejkrásnější a nejútulnější zároveň. Moderní designová svítidla, která jsou dílem světových návrhářů zvučných jmen, jako je například Karim Rashid, se o to postarají za tmy i za světla. Tyto unikátní dekorativní prvky naplní Váš interiér jedinečnou atmosférou a vnesou do něho osobitý nádech, ještě předtím, než je rozsvítíte. A co teprve, když je stiskem vypínače probudíte k životu!

                   barevne svitidlo do obyvaciho pokoje

Lustr je Sluncem obýváku
Přestože se trendy v bydlení neustále mění, jedno pravidlo zůstává stále beze změny. Lustr je středobodem každého obývacího pokoje. Podobně jako Slunce ve vesmíru. Osaďte střed své reprezentativní místnosti atraktivním designovým prvkem a rozprostřete kolem něho také další planety sluneční soustavy. Lampy ladných tvarů, zajímavé nástěnné osvětlení a další nádherná svítidla, která rozzáří Váš domov. Jak vidíte, luxusní osvětlení do obýváku může mít nekonečně mnoho podob.

                    moderni led svitidla

Úsporné a krásné zároveň
Co je úsporné, může být i krásné! Tato šetrná LED svítidla ve stylovém designu jsou toho věrným důkazem. Stále více zákazníků je proto využívá nejen jako orientační celonoční zdroj světla, ale také jako elegantní dekoraci. Vyberte si to nejkrásnější osvětlení nejen na chodbu, ale také do ložnice a dalších místností. Zapusťte si přívětivá světýlka také do podlahy nebo do zdi a proměňte svůj domov ve světelné království. Můžete si to dovolit. Energetická náročnost LED osvětlení Vám díru do kapsy rozhodně neudělá.

                    designove lampy floor_lamp

Největší výběr v republice
Hledáte více inspirace? Prohlédněte si i další nevšední designová svítidla od známých světových výrobců na stránkách světelného obchodu s osmiletou tradicí www.eshop60.cz. Najdete mezi nimi značková světla Artemide, Axolight, Catellani Smith, Foscarini a mnoho dalších. Tak širokou nabídku krásných svítidel pro Vaše bydlení v celé České republice nenajdete. A pokud si budete přát, můžete využít i dalších služeb, jako je poradenství nebo návrh osvětlení v domě.