Efektivní a estetické řešení
Hlavní ambicí každé rekonstrukce je, aby se nový dům pyšnil dokonalejším vzhledem než ten starý. Na vzhledu domu se významně podílejí především okna, respektive okenní rolety, vrata, brány a nesmíme zapomenout ani na ploty. Všechny tyto prvky by měly tvořit jeden celek. A proto je ideální, když je pořídíte od jednoho výrobce. Český výrobce rolet, vrat, bran a plotů, Lomax v tomto ohledu představuje efektivní a estetické řešení. My Vám zde blíže představíme jeho garážová vrata, brány, ploty a předokenní rolety. 

               

Opravdu vyladěná garážová vrata
Garážová vrata si dnes můžete vybrat nejen podle vzhledu, ale i podle používané techniky. Česká jednička ve výrobě garážových vrat, Lomax, nabízí tři typy vrat. Sekční, posuvná a rolovací, přičemž rozdíl mezi nimi spočívá v tom, kam se zasunují. Sekční vrata zajíždějí pod strop, posuvná do boku a rolovací se navíjejí pod strop garáže. Garážová vrata Lomax se vyznačují dokonalou tepelnou i zvukovou izolací. Krásný vzhled je dalším důvodem, proč se garážová vrata Lomax těší velké oblibě mezi zákazníky. Můžete vybírat ze široké nabídky imitací dřeva a kromě toho máte ještě volbu 2500 barevných odstínů dle vzorníku RAL. Všechny tipy prolisů lze kombinovat s imitací dřeva, nebo libovolným barevným odstínem. Právě možnost volby vzhledu má hlavní zásluhu na tom, že garážová vrata Lomax jsou opravdu vyladěná, a dokonale je sladíte se vzhledem svého domu. Všechna vrata lze ovládat jak ručně, tak elektropohonem. Výše uvedené typy jsou k dostání i v průmyslovém provedení včetně různých doplňků, jako jsou například prosklené sekce, anebo dveře integrované do vrat. Pokud jde o úsporu energií, jistě Vás bude zajímat, že oba typy sekčních vrat Lomax jsou zařazeny do programu Zelená úsporám. Co nás však ještě více zaujalo, to bylo vypracování návrhu zdarma, záruka 10 let, včetně kvalitního servisu a zázemí stabilní stavební společnosti.

   

Bezúdržbové brány a ploty
Stejně jako garážová vrata jsou také brány a ploty Lomax synonymem kvality a precizního zpracování. K ohraničení svého soukromí si můžete vybrat z několika typových řad kovových plotů, které jsou dílem fantazie svých konstruktérů, a přesto splňují požadavky na cenově přijatelný výrobek. Velkou předností bran a plotů Lomax je právě bezúdržbovost, která v praxi znamená, že se Váš dům může pyšnit krásným příslušenstvím, kterému jako majitelé nemusíte věnovat téměř žádnou péči.

                

Předokenní rolety Vás ochrání
Víte, že okny uniká až 30% tepelné energie? Pokud nechcete platit zbytečně vysoké účty za energie, nainstalujte si do oken předokenní rolety. Ty, které vyrábí Lomax, budou Vašemu novému domu slušet. Nehledě na to, že snižují hlučnost až o 16 dB, což ocení každý, kdo má tu smůlu, že jeho okna vedou do hlučné ulice. Dokážou ale ještě víc. Ochrání okna před silným větrem, bouří a krupobitím. V létě výrazně pomáhají udržet v interiéru chladnější klima, a zároveň chrání vybavení před nežádoucími slunečními paprsky. A co je v dnešní době dalším kladem předokenních rolet, to je fakt, že představují velmi účinnou překážku pro zloděje. Pořiďte si spolehlivé strážce tepla, soukromí i bezpečí, které navíc Váš dům esteticky povznesou. A nezapomeňte, že u Lomaxu můžete se svými roletami sladit také garážová vrata, bránu, stejně jako plot. Stačí jen oslovit některého z autorizovaných prodejců, jejichž mapu i veškeré kontakty najdete na webových stránkách www.lomax.cz.

www.lomax.cz