Francouzský styl je proslulý a jeho různé varianty ve světě velmi oblíbené. Toho jsou si vědomi i v pražském dekoratérském studiu Inspire-decor, které přináší svým klientům další novinku ve svém sortimentu. Tentokráte se jedná o podařené kousky z Francie v podobě dekoračních tapet.

designova tapeta CIT-BROOKLYN BRIDGE

V nabídce jsou aktuálně dva druhy tapet. Vliesové tapety, které splňují standardy moderního tapetování a vynikají ve všech směrech. Nejdůležitější je snadnost lepení. Čistou a zpevněnou stěnu stačí postříkat vodou, houbičkou rozetřít v místech, kde bude tapeta, a tu pak již jen aplikovat, tak, jak je to ve videu.

jednopasova dekoracni tapeta JUN-PATCHWORK

Vlies je v podstatě eco-friendly materiál, jedná se o buničinu s textilními syntetickými vlákny s vrchní tvarovanou strukturou. Vliesové tapety jsou prodyšné, snadno aplikovatelné a také nehořlavé!

dekoracni tapeta  JUN-JUNGLE

Levnější alternativou zmíněných jednopásových  tapet jsou tapety s označením DUPLEX. Jedná se o papírové tapety bez PVC, tvořené dvěma nakašírovanými pásy. Tapetování sice není tak snadné jako v předchozím případě, je zde potřeba klasickým způsobem použít lepidlo, ale výsledek stojí za to.

detska dekoracni tapeta JUN-CRAYONS

Tyto elegantní a kvalitní tapety jsou dostupné pro každého, kdo právě zařizuje interiér. Navíc se tapety mohou stát také nevšedním a nepřehlédnutelným (nejen) vánočním dárkem. Dekor tapet vybírejte na stránkác
h výrobce a objednávejte v dekoratérském studiu Inspire-decor. Bonusem je i rychlost dodání při objednání, 3-4 dny. 
Tak se dívejte, vybírejte a nechte se inspirovat!