Často bez ohledu na vlastní vkus a na to, co se hodí a líbí člověku samotnému. Pokud už se někdo rád podvolí diktátu trendům, je vhodné aplikovat módní trendy na věci krátkodobé spotřeby, které lze během života obměňovat, a jsou méně hodnotné.

Skutečná hodnota totiž tkví v nadčasovosti, která díky své dlouhodobé kvalitě nemusí podléhat módním designérským trendům.
Takovým hodnotným výrobkem by měla být Vaše postel. Místo, v němž se Vaše tělo regeneruje díky spánku, a mysl relaxuje díky odpočinku. Postel je primárně určena k tomu, aby o Vás pečovala. Ta správně sestavená a vybavená postel se o Vás bude starat po celý život.
Proto výrobci kvalitních postelí zřídkakdy oslovují designéry, jelikož podstatu kvalitního spánku designér neovlivní. Ten může maximálně navrhnout vzhled záhlaví či tvar, které jsou ovšem „jen“ přidanou optickou hodnotou postele. Právě postele v LUXURY SLEEPING mají přednost zakázkové výroby, že vzhled postele si kreativně určuje zákazník sám. Každá postel je neopakovatelná, naprostý originál, který nikdo jiný nemá. Postele značky KUPERUS, který v LUXURY SLEEPING najdete, jsou jako oblek od krejčího = na míru, nikoliv oblek z kolekce nějakého známého designéra či módního domu.

Hodnotu kvalitní postele neurčuje ani její barva ani tvar, nýbrž její vlastnosti, které kromě její výšky nejsou vidět. To mohou splňovat pouze postele od renomovaných výrobců, kteří mohou prokázat kvalitu svých výrobků díky dlouholeté tradici. Takové nalezneme v zemích, kde menší továrny specializující se pouze na ruční výrobu fungují více než 100 let. Nemuseli podléhat módním trendům, za ně mluvila a stále hovoří kvalita a nadčasovost.

Ruční výroba kvalitních postelý na míru v LUXURY SLEEPING

Architektem své postele se stanete právě Vy v showroomu kvalitních postelí LUXURY SLEEPING. Každá postel je originál, který je neopakovatelný právě díky Vašemu vlastnímu výběru a určení vlastností a vzhledu postele.
Nejdůležitější na posteli je, aby Vám poskytla co nejlepší spánek a pohodlí. To určuje typ a tvrdost matrací a podkladových systémů, tzv. boxspirngů. Stáváte se tedy nejprve konstruktérem Vaší budoucí postele. Rozměr je základ! V jak velké posteli chcete spát či jen tak se válet, záleží na Vás. V LUXURY SLEEPING si můžete přát jakýkoliv rozměr postele co do šíře a délky, ať už se jedná o jednolůžko nebo manželskou postel. Určujete také celkovou výšku postele volbou výšky jednotlivých vrstev postele. Dále vybíráte tvrdost matrace, která Vám, ze všech nabízených 6-ti tvrdostí, vyhovuje nejvíce.
Dalším komponentem, který ovlivňujete svým výběrem je vrchní top matrace. U ní zvolíte náplň, která Vám v kombinaci s hlavní matrací, dodá ten nejlepší pocit při uléhání. Kromě koňské žíně si unikátně u značky Kuperus můžete vybrat mini taštičkovou pružinku ve vrchní matraci. Zvolit lze i zdobný lem vrchní top matrace ve zlatém či stříbrném vlákně. Návrhářem nejdůležitějších prvků pro Váš kvalitní spánek se stáváte v okamžiku, kdy máte jasno ve složení spací plochy postele, která je Vám příjemná.
Zapomenout nesmíte zejména na funkčnost postele. Co vše by Vaše postel měla umět, aby byla Vaším nejlepším přítelem a pomocníkem? Postele v LUXURY SLEEPING Vám dopřejí pohodlný odpočinek díky polohovacímu systému na dálkové ovládaní, kdy si sami zvolíte typ polohování tělesných partií nezávisle dle Vašich preferencí. A co takhle masáž? Věděli jste, že Vám příjemnou masáž může poskytnout samotná matrace? Je jen a jen na Vás, zda si ji budete ve své nové posteli chtít dopřát.
Design postele je pro kvalitu spánku druhořadý, ovšem stále důležitý pro to, aby Vám postel ladila s interiérem, vyhovovala Vám rozměrově, tvarově i barevně. U kvalitních zakázkově vyráběných postelí lze ovlivnit vzhled celé postele.

Záhlaví udává posteli její charakter, navrhněte si to své v LUXURY SLEEPING

Záhlaví udává posteli její vzhledový charakter. Do velkorysého prostoru může být posteli dopřáno čelo větších rozměrů, jako např. model Axana, jehož šíře může dosahovat až 3m.
Záhlaví však může mít šíři stejnou jako postel samotná, a tudíž tvoří kompaktní celek vhodný i do menších prostorů. U záhlaví však nejde zdaleka jen o rozměry. Můžete si vybrat tvar záhlaví, ať už geometricky pravidelný, zarovnaný nebo naopak oblý. Čelo postele může být vyrobeno také dle Vašeho vlastního návrhu tvaru. V neposlední řadě záleží také na Vašem vkusu z hlediska zdobnosti, a tedy dekorace čela postele. Je libo dekorace v podobě zdobných knoflíčků, prošívání, výšivky, ornamentů či chcete výraznější dekorativní prvky jako např. kameny Swarowski či pravé diamanty?

Je libo dekorace v podobě Swarowski kamenů či pravých diamantů

Široký výběr potahových materiálů je nekonečný a čítá více než 1000 typů látek. Vybírat lze z látek na povrchu hladkých či strukturovaných, sametových, s vlasem delším či kratším, čistě přírodní lněné či bavlněné, s příměsí vlny, pravé kůže nebo eko kůže. Ze škály nabídky barevných odstínů, zabarvení, tónů či vzorů až oči přechází. Pokud má někdo svou vlastní představu o materiálu, stačí, když ho dodá a postel bude vyrobena z potahového materiálu jejího budoucího majitele.

Svou postel musíte také „obout“ dle svého vkusu. Nohy postele mohou být z pravého masivního dřeva nebo z kovu. Můžete je mít ve tvaru a barvě, které si určíte. Ať už vysoké či nízké, hranaté či ve tvaru válce, kónické, rohové, tenčí i silnější…. Záleží jen na Vás.
Co se týče samotného tvaru postele, nemusíte se držet klasického tvaru, v LUXURY SLEEPING si pořídíte i kulatou postel.
Vidíte, stát se designérem není tak složité! A pro tu správnou postel na celý život je to nezbytné. Důkazem toho, že Vašemu vlastnímu návrhu postele byl vdechnut život tím, že byl vyroben pouze pro Vás a dle Vašich požadavků, je výšivka s Vaším jménem přímo na matraci.
Postele v LUXURY SLEEPING jsou skutečně „vysoká krejčovina“ a Vy jste návrhářem.

www.postele-ls.cz

Poslete v LUXURY SLEEPING