Specializace zárukou kvality
Nakupování na internetu představuje moderní, komfortní a neobyčejně elegantní řešení, které Vám ušetří spoustu času, námahy i peněz. Protože jdeme s dobou, představíme Vám specializovaný internetový obchod www.kavovary-online.cz. Jeho provozovatel, skupina AttackTrade svým zákazníkům poskytuje nejen služby v oblasti prodeje domácích, kancelářských a profesionálních kávovarů, ale je také dodavatelem špičkových Italských káv. Je tu něco praktického navíc, co jistě oceníte! Bezkonkurenční servis!

Bezkonkurenční servis
To, co stávající zákazníci nejvíce oceňují, je rozsah poskytovaných služeb. V tomto obchodě Vám totiž velmi ochotně pomohou také při možné poruše zakoupeného přístroje, nebo když si při jeho obsluze nebudete vědět s něčím rady. Pokud se objeví menší technický problém, netřeba hned někam chodit. Člen z týmu odborníků Vám jej pomůže vyřešit i telefonicky, nebo prostřednictvím mailu! 

            

Do Vaší kuchyně, kanceláře i pracovny
A nyní již přejděme k samotné nabídce produktů, které v internetovém obchodě najdete. Začněme domácími kávovary, které jsou konstruovány přesně podle požadavků moderní domácnosti. Ale pozor! Tyto přístroje můžete využít také v kanceláři. Pokud máte chuť na delikátní kávu a uvažujete o nákupu přístroje do Vaší kuchyně, menší kanceláře, či pracovny, račte si vybrat tu pravou mašinku v některé z následujících podkategorií kávovarů: snídaňové, automatické, kávovary na E.S.E. tablety, dále pákové, vestavné, na kapsle, či na mletou kávu

Náš tip: nahlédněte do kategorie s označením Retro styl. Ukrývají se zde totiž oblíbené kávovary v atraktivním retro designu! 



Hledáte ochotného společníka přímo a pouze pro Vaši kancelář? Tak pro Vás je určena kategorie kancelářských kávovarů. Čím se odlišují od těch domácích? Především větší kapacitou zásobníků na zrnkovou kávu, odpad i vodu. Některé mají navíc dva topné systémy, takže nemusíte dlouho čekat, než se systém nahřeje. Což je při rušném pracovním dni velmi důležité, nebo ne? 

Profi kávovary
V internetovém obchodě si přijdou na své i majitelé gastronomických provozů. V subkategoriích automatických a pákových kávovarů se totiž setkají s profi přístroji mnoha zvučných jmen špičkových výrobců! Jmenujme alespoň značky, jako je SAECO, BRUGNETTI, FUTURMAT, ERGO, nebo ASTORIA SARA. Kromě kvalitních přístrojů v nabídce dále najdete celou sekci příslušenství pro baristy (tampery, konvičky, startovací sady), barovou techniku, sodobary, ochlazovače, dokonce i minichadničku, samostatné mlýnky na kávu, šálky a sklenice na kávu, šlehače mléka, a samozřejmě také balení té nejlepší kávy. Že Vaši hosté milují čokoládu? Obohaťte svůj bar o čokoládovou fontánu. Nechte všechny příchozí, ať se pokochají jejím originálním vzhledem i nevšedním chuťovým prožitkem. A nezapomeňte, že taková fontána s tekoucím proudem belgické čokolády vnese sladkou atmosféru také k Vám domů!  

Dopřejte si ten luxus!
Milí přátelé kávy a čokolády, nahlédněte do nabídky internetového obchodu www.kavovary-online.cz. Mile Vás potěší bohatým výběrem přístrojů pocházejících od mnoha světových výrobců a dalšího vybavení, které přispěje k tomu, aby omamná vůně kávy pohladila Vaše smysly!

Náš tip: Využijte akční nabídky vybraných modelů! 


www.Kavovary-Online.cz