Pohodlná cesta k Vašemu bydlení
Když se začneme poohlížet po nemovitosti vhodné k bydlení, čteme inzeráty v novinách, ptáme se našich známých, anebo pátráme v místech, která se nám líbí, ale nakonec naše kroky nejčastěji vedou do realitní kanceláře. Díky tomu, že čím dál více realitních kanceláří zveřejňuje své nabídky také na internetu, je hledání cesty k našemu novému bydlení mnohem pohodlnější, než tomu bylo předtím. Realitní kancelář Home Sweet Home provozuje realitní server, kde denně najdete aktuální nabídky nemovitostí. Výhodou serveru homesweethome.cz je přehledné členění do jednotlivých kategorií, díky kterému se snadno zorientujete. Podle svých preferencí zadáte, buď chci si pronajmout, anebo chci si koupit. Zvolit můžete také alternativu krátkodobé pronájmy. Možnost zadání klíčových parametrů (jako je volba typu nemovitosti - zda se jedná o pronájem či prodej, volba kategorie a regionu) do tabulky k upřesnění zadání šetří Váš čas.


Široká databáze klientů
Na trhu existují různé realitky, které zprostředkovávají prodeje a pronájmy nemovitostí. Co by nás při volbě realitní kanceláře mělo zajímat, to je především rozsah databáze klientů, délka působí na trhu a profesionalita poskytovaných služeb. Velkou výhodou spolupráce se zkušenými realitními makléři z týmu Home Sweet Home je právě široká databáze klientů, což je dáno mimo jiné regionálním zastoupením realitní kanceláře v celé České republice. Výhody široké databáze klientů oceníte nejen v případě poptávky po nemovitosti, ale také v případě její nabídky. Pořízení nové nemovitosti bývá často spjato s prodejem té stávající. Kromě běžného servisu realitní kanceláře Home Sweet Home nabízí svým klientům i další služby, jako je například zákaznická linka zdarma.


Prodej a pronájem bytů
Mezi nejvíce zadávané odkazy v souvislosti s nemovitostmi patří prodej bytů Praha a pronájem bytů Praha. Pokud hledáte své bydlení pomocí serveru homesweethome.cz, stačí jen zadat požadovaná kritéria (včetně ceny a užitné plochy) do tabulky a zobrazí se Vám nabídka inzerovaných nemovitostí. Že hledáte byt mimo region hlavního města? Anebo poptáváte dům k bydlení či rekonstrukci? Realitní kancelář Home Sweet Home Vám prostřednictvím svého serveru a profesionálně vyškolených makléřů pomůže na cestě k Vašemu novému bydlení.