Lůžkoviny pro dokonalý spánek za chladných nocí
Každé roční období potřebuje to své. Platí to i v případě lůžkovin. Pro celoroční využití existuje varianta středně hřejivých lůžkovin, ale ne každému vyhovují. Proto velmi často během léta sáhneme po lehkých a splývavých, pro chladnější rána a zimní noci jsou pak vhodné vysoce hřejivé lůžkoviny, které ocení i ti nejvíce zimomřiví uživatelé.

hrejive luzkoviny COOLMAX

Tato kategorie lůžkovin s mimořádnou hřejivostí se vyznačuje nízkou hmotností a lehkostí. Náplň přikrývek je tvořena z vysoce kvalitního dutého vlákna o hmotnosti 400g/m2, v polštářích je pak kombinace polyesterových a polyuretanových kuliček. Ty dodávají hlavě oporu, ale zároveň se perfektně vytvarují; polštář je tedy měkký, pružný a přitom stabilní. Na lůžkovinách se nevyplatí šetřit, jejich kvalita se projevuje každou noc. Aby lůžkoviny skutečně vynikaly vysokou hřejivostí a splňovaly požadavky na komfort, musí mít velmi dobré tepelně izolační vlastnosti, vytvářet odpovídající mikroklima na lůžku a tím zároveň předcházet neklidnému spánku a nežádoucímu probouzení. Přidanou hodnotou lůžkovin jsou pak antibakteriální účinky, vzdušnost a nadýchanost. Samozřejmostí je i snímatelný prací potah či dodání lůžkovin v atypických rozměrech.

zimni luzkoviny OUTLAST

Jaká je ideální vůně do ložnice? SENSE!

Nyní již mají i ložnice svou kolekci 40 různých přírodních harmonizujících vůni, jejímž tvůrcem je společnost Hollandia. Vůně SENSE mají za cíl zlepšit náladu, zbavit stresu, podpořit kvalitu spánku i lepší relaxaci celého organismu.
vune do loznice SENSE
Ložnice je totiž místo, kde trávíme podstatnou část dne a pomocí těchto vůni zde vytvoříme dokonalou rovnováhu a pozitivně ovlivníme mysl před spánkem. Vůně jsou dostupné v mnoha variantách a jejich aplikace je jednoduchá; zvolit lze aroma difuzér, pokojový sprej nebo aroma sprej na polštář.

zdravy vydatny spanek

Kvalitní spánek je prvním krokem do každého úspěšného dne a je jen na nás, jak a čím ho podpoříme.