Útulná atmosféra
Pocit bezpečí při spánku je důležitý pro všechny savce, člověka nevyjímaje. V místnosti, kde spíme, je útulná atmosféra navozující pocit bezpečí několikanásobně důležitější, než v ostatních místnostech. Závěsy do oken by proto neměly v naší ložnici chybět.

Jaké závěsy vybrat
A jaké závěsy do ložnice vybrat? Ideálně takové, které sladíte s jejím interiérem. Možností je mnoho. Pokud chcete místnost designově oživit, zvolte závěsy, které spojují neobvyklé kombinace materiálů, jako je krajka a plast. Jestliže je Vaše ložnice designové pestrá, zvolte raději jednobarevný závěs v tlumeném barevném odstínu.

 
Závěsy jako doplněk v ložnici.

Praktické zatemňovací závěsy

Velké oblibě se těší dekorační závěsy s black out efektem, které místnost dokonale zatemní, a navíc účinně tlumí hluk přicházející zvenčí. Takže i když Vaši sousedi zapíjejí nějakou významnou událost, Vaše uši se jí nemusejí účastnit, když nechtějí. Tento typ závěsů dále oceníte v případě, že naopak Vy sami dospáváte ve své ložnici náročnou noc. A když Vás dostihne nějaká choroba, anebo migréna, tak si také si rádi zatáhnete.

Foto: www.pixmac.cz