Zaostřeno na nadčasový design
Nádherná svítidla Artemide nás okouzlila svým špičkovým designem. Jak by také ne, když tvůrci jejich návrhů jsou přední světoví designéři, jmény Vico Magistreti, Mario Botta a Richard Sapper počínaje a osobnostmi, jako je F. A. Porsche, Karim Rashid, architekt sir Norman Foster, Zaha Hadid nebo Ross Lovegrove konče. Mimochodem věděli jste, že nejslavnějším svítidlem světa se stalo právě svítidlo Richarda Sappera? Přestože bylo navržené již v roce 1972, díky svému nadčasovému designu bychom jím mohli vkusně doladit také současný interiér. Právě nadčasovost je typická pro design svítidel Artemide.

 


Pro milovníky minimalismu i originálních řešení

Ve spojení s kvalitními materiály, jejich inovativními kombinacemi a novými technologiemi pak vznikají osvětlovací prvky, které jsou učiněnými klenoty každého moderního interiéru. Když svůj obývací pokoj, ložnici, či jinou místnost osadíte svítidly Artemide, další dekorativní prvky už nepotřebujete. Z tohoto důvodu se svítidla Artemide těší velké oblibě všech milovníků minimalistického designu, ale také příznivců originálních řešení, kteří chtějí mít doma osvětlovací prvky plně vystihující jejich vytříbený vkus.


Nechte se inspirovat
Užitná hodnota a technická kvalita svítidel samozřejmě nezůstává v pozadí. Pokud tedy hledáte elegantní způsob, jak oživit svůj interiér, nechte se inspirovat obsáhlým katalogem svítidel. Najdete zde stolní svítidla, stojací lampy, nástěnná svítidla, stropní svítidla, závěsná svítidla a samozřejmě také širokou škálu svítidel se zdroji LED. Pro inspiraci jsme pro Vás připravili malou designovou ochutnávku:


 - Elegantní stolní lampa s futuristickým názvem Cosmic Leaf Vám dokonale zpříjemní prostředí domácí pracovny ale i ložnice.


 - Nápaditá světla houbičkového tvaru Nessino sluší moderním interiérům, stejně jako těm pojatým v populárním stylu retro.


 - Nádherné stojací lampy Cadmo světoznámého designéra Karima Rashida rozzáří Váš interiér, i když zrovna nebudou svítit.


 - Stropní svítidlo Mercury soffitto v elegantním designu Rosse Lovegrova dodá Vašemu bydlení nový rozměr.


Více inspirace pro Váš moderní interiér najdete na www.selene-artemide.cz, www.selene.cz a www.artemidecz.cz.