Stavba nového domečku je procesem zdlouhavým a namáhavým. Pokud to ale chceme udělat pořádně a s láskou, nesmíme opomíjet ty nejmenší detaily. Ano, při stavbě totiž záleží na všem. Obzvlášť na kvalitě. Uvědomme si, že od všeho, co do domu přimontujeme nebo přineseme, očekáváme dlouhou trvanlivost. Investice se vyplácí a jak se říká, nikdo není tak bohatý, aby kupoval levné věci.

Plánování a zase plánování
Další věcí, která je vedle kvality snad tou nedůležitější, je plánování. Když se stavbou začínáme, měli bychom si určit co nejpřesnější koncept, kterého se chceme držet a měli bychom mít také jasno v celkovém designu a praktických drobnostech, na kterých ale velmi záleží.

Pokud pořizujeme dveře do nového domku, musíme si rozvrhnout, co od kterého vstupu očekáváme, jak by měl vypadat, jakým způsobem by se měly dveře otevírat a v neposlední řadě, jakou funkci by měly splňovat.

A právě o funkcích se nyní budeme bavit. Pokud totiž plánujete, aby dveře nejen dobře vypadaly, ale také dlouho vydržely, měli byste myslet také na to, co budou muset dané dveře absolvovat a takzvaně přežít.

Interiérové dveře

Pozor na vlhkost
V místnostech jako koupelny, spíže či kuchyně se většinou potýkáme s větší vlhkostí. A právě proto bychom měli dveře volit tak, abychom se nemuseli potýkat s deformacemi, či prohnutím křídla. Abychom těmto problémům předešli, měli bychom volit dveře SAPELI, které jsou speciálně vyztuženy hliníkovou fólií, a ta dveře velmi spolehlivě ochrání.

Pokud se jedná o místnosti jako je sauna nebo vnitřní bazén, pak je potřeba volit dveře voděodolné, které jsou upravené tak, aby nereagovaly na vlhkost a zároveň izolovaly teplo. Kvalitní HPL laminát dává dveřím výbornou mechanickou odolnost, a tak zaručeně splní výše zmíněné.

Osvoboďme se od hluku
V poslední době se velice rozmohla záliba ve zvukově izolačních dveřích. Hodí se nejen do pracovny, kde se potřebujeme soustředit a nerozptylovat okolním šumem. Další skupina, která tuto úpravu opravdu ocení, jsou rodiče adolescentů, kteří jsou v období hlasitých projevů.

Kde je seženeme?

A kam pro všechny tyhle vymoženosti zajet? Kam jinam, než k tomu nejlepšímu a certifikovanému prodejci dveří v české republice. Společnost Dodo for life a její značkové prodejny Sapeli, které se nacházejí v Mladé Boleslavi, Mělníku, Plzni, Ostravě a hned na sedmi místech v Praze, vám umožní lehkou dostupnost a hlavně poskytnou komfortní servis.

Zde si můžete prohlédnout video, jak jednoduché je vybrat ty správné dveře u DODO for life!