Příznivci saunování dobře znají firmu Dyntar
Za saunami značky Dyntar stojí ryze česká společnost, která má za sebou čtvrtstoletí úspěšné činnosti – a patří mezi tradiční a přední výrobce saun a infrasaun. Pokud se i vy rozhodnete pro saunu značky Dyntar zvolíte vysokou kvalitu zpracování, profesionalitu a výsledný produkt přesně podle svých požadavků. Výroba saun se zde nezaměřuje jen na malé bytové sauny a jednotlivce, ale i na výrobu pro wellnes centra a další velké komplexy. Každá saunová kabina je tak originál, každá je tvořena přesně na míru.

saunova kabina ROYAL colorbox

Stejně jako vy, také sauna potřebuje své doplňky
Samotná sauna vás sice nadchne, ale k dokonalosti a pro ten nejlepší pocit ze saunování potřebujete doplňky do sauny. Doplňky, z nichž většina je určena pro vás, ale jsou tu i další, pro údržbu samotné sauny. Jemnou masáží pomocí saunových kartáčů nebo žínky uvolníte póry pokožky, saunová finská metla pak dokáže přivést více tepla na kůži a navíc i umožňuje vdechování silic z rozdrcených listů. V nabídce je však doplňků mnohem více: vědra a naběračky, přesýpací hodiny, podložky, světla, textil, teploměry atd. A co by to bylo za relaxaci bez příjemné vonné esence či bylinných saunových směsí! Vyzkoušejte třeba saunovou esenci s vůní meduňky, polijte roztokem lávové kameny a uvolněte všechny své smysly. Meduňková esence osvěží, uklidní, posílí nervovou soustavu i srdce.

sauna Emeran

Domácí sauna snadno a jednoduše

Víte, že saunu si můžete postavit doma z jednotlivých komponentů? Stavba sauny je realizovatelná, pokud se obrátíte na ty správné odborníky, specializovaný e-shop, zvolíte si místo, typ, rozměry a materiál. Společnost Dyntar pro zájemce připravila internetový Hobby systém s radami a tipy, jehož pomocí zvládnete i výběr topidla do sauny a všech dalších potřebných doplňků. Zcela bez odborníků se však neobejdete, nechte si od nich poradit a přenechejte jim zásadní specializované činnosti. Rozhodněte se a postavte si vlastní saunu - saunování vás bude o to více bavit!