Dřevěný nábytek na zahradu patří
Přestože současná nabídka materiálů je velmi pestrá, zahradní nábytek ze dřeva patří mezi nejžádanější. Není se čemu divit. Dřevo je přírodní materiál, který sluší každé zahradě. Pokud si pořídíte zahradní nábytek z masivu odolných dřevin, odmění se Vám nejen svým krásným vzhledem, ale i dlouhou životností. Ve specializovaném internetovém obchodě www.zahradninabytek-liska.cz
si můžete vybrat nábytkovou sestavu z borového či smrkového, anebo velmi odolného teakového dřeva. 

Pohoda na čerstvém vzduchu
Zahradní sestava Sevila z masivu borovice, skládající se ze stolu, lavice a dvou křesílek, Vám pomůže vytvořit útulné zázemí k relaxaci na čerstvém vzduchu. Z masivu borovice je vyrobena také zahradní sestava Rustika zkrášlená medovým nátěrem. Usaďte sebe i svou návštěvu do pohodlných polohovacích křesílek s opěrkami po stranách a prostřete si na obdélníkovém stole. Teaková sestava Miami se čtyřmi křesílky a kulatým stolkem usadí k čaji o páté čtyřčlennou rodinu. Pokud hledáte posezení na malý balkónek, vřele Vám doporučujeme teakovou sestavu Balkon I, která se skládá ze dvou křesílek a stolku, který se pyšní pěkným a nápaditým designem. 

 
           zahradní sestava Sevila                              zahradní sestava Rustika
 
            teaková sestava Balkon I                             teaková sestava Miami

Nábytek z různých materiálů

Jestliže nepatříte mezi příznivce dřevěné klasiky, navštivte sekci kovového, anebo plastového nábytku. Náročné zákazníky jistě uspokojí módní sestavy z umělého ratanu. Komu se líbí kombinovaný nábytek, ten si může vybrat některou z nádherných sestav, ve kterých se snoubí pohoda dřeva s neotřelou krásou kovu. Náš tip: Sestava Savannah se stolem a 4 pevnými křesly. Při nákupu zahradního nábytku z různých materiálů samozřejmě platí, že pokud nepotřebujete celou sestavu, tak si své křeslo, židli, lavici, anebo stůl si můžete objednat také jednotlivě. 

                               
                                                Sestava Savannah
Praktické a stylové doplňky
Ke svému zahradnímu nábytku si v e-shopu můžete vybrat také doplňky. Aby Vaši pohodu na čerstvém vzduchu nerušilo ostré sluníčko, anebo dešťové kapky, ukryjte sebe i svůj nábytek pod elegantním slunečníkem. O dokonalý komfort se postarají měkké sedáky. Vyberte si vše, co potřebujete na www.zahradninabytek-liska.cz a užívejte si zasloužené chvíle odpočinku na čerstvém vzduchu! Sezóna právě začíná!

                               

www.zahradninabytek-liska.cz