Řešení pro náročné
Záclony a závěsy dotvářejí náš domov. Pokud chcete do svého interiéru zakomponovat zajímavý prvek,
jenž zvýrazní Vaše estetické cítění a dotvoří příjemnou atmosféru prostředí, které máte rádi, můžete si nechat vyrobit záclonovou soupravu na zakázku. Tuto možnost nabízí programy ALUGARD a GARDINIA. Kupříkladu kolekce stylových garnyží Büsche využívající různých materiálů, od klasického povrchově opracovaného hliníku, přes ušlechtilou ocel, kovářsky opracované a upravené železo, až po mosaz, je ukázkovým příkladem programu, který umožňuje individuální styl záclonové soupravy.

       


Individuální záclonové soupravy

Jednotlivé záclonové soupravy
se liší průměrem tyčí (pro interiéry s vysokým stropem je průměr silnější, pro intimnější interiéry slabší), nosníky, koncovkami, stylem vedení záclony (kroužky, poutka, nebo kluzáky v drážce) a jejich tvarem. Kolejnička čtvercového či obdélníkového průřezu představuje zajímavý detail, který dodá interiéru zvláštní osobitý nádech. Kolejnička s drážkou nabízí více komfortu: dovolí průjezd látky po celé její délce a rovněž umožňuje zavěšení panelů v duchu japonské stěny.

                                


Koncovky mnoha proved
ení
Koncovka
je dominantním prvkem záclonové soupravy. V ALUGARD programu najdete koncovky ve tvaru koule, kónusu, špičky, listu i válce, různě zdobené. Od kombinace leštěné a škrábané oceli, přes vroubkování, drážkování, až po koncovky osazené kameny Swarovski, dále železné koncovky s kovářskými prvky, anebo koncovky v kombinaci kov a dřevo. Stačí si jen vybrat.

Na bar
vě a designu záleží
Neméně d
ůležitá je barva záclonové soupravy, která se odvíjí od nábytkového kování. Je libo matně stříbrné, leštěné, škrábané, staromosazné, matně černé, anebo matně šedé kování? Záleží na Vás a tváři Vašeho interiéru. U dřevěné soupravy nezapomeňte přihlédnout ke vzhledu Vašeho interiérového nábytku.

                        

Komfortní obsluha
Důležitý
m atributem při rozhodování je i komfort, který ta která souprava poskytuje. Zde se můžete rozhodnout pro klasické zavěšení záclony či závěsu na kroužky, jezdce, nebo kluzáky s možností posunu rukou, posunovací tyčkou, pomocí lankového ovládání, a dokonce i elektromotorem. Zde záleží na tom, k jakému účelu záclonová souprava má sloužit.

Nejlepší řešení pro Váš interiér

Jak vidíte, n
ení toho málo, co je třeba při volbě závěsného systému vzít v potaz. Naštěstí široká nabídka závěsných programů ALUGARD a GARDINIA umožňuje nalézt to nejlepší řešení pro Váš interiér. Inspirujte se na www.gardinia.net. Pokud potřebujete poradit, obraťte se na tým specialistů GARDINIA, který Vám rád pomůže.


www.gardinia.net