Výmalba ovlivňuje vzhled místnosti
Není to pouze krásný nábytek a vkusné doplňky, co ovlivňuje design interiéru, ale také vzhled jeho stěn. Výmalba znamená pro místnost tolik jako podkladový make-up pro naši tvář a významně ovlivňuje celkovou atmosféru v každé místnosti. Pokud Vám připadá, že jsou Vaše stěny zašlé, anebo fádně bílé, určitě přemýšlíte o tom, jak jejich vzhled změnit. Krásné barevné odstíny dokážou proměnit Váš domov v neobyčejně atraktivní prostředí.

 

Snadná a rychlá práce
Trvanlivé a syté barvy Flügger na stěny a stropy jsou známé svou vysokou kvalitou a výbornou krycí schopností, což oceníte především v případě nerovnosti zdí nebo aplikace na tmavší podklad. Vaši práci s barvami usnadní nenáročná a rychlá zpracovatelnost, krátká doba přetírání a možnost nanášení několika způsoby: válečkem, štětcem, stříkáním s využitím tzv. airless zařízení. Barvy můžete mnohokrát přetřít. Zdravotní nezávadnost barev, které se mimo jiné pyšní ekologickým certifikátem EU Ecolabel, je naprostou samozřejmostí.
 
Vynikající užitné vlastnosti a krásný vzhled
Barvy Flügger se vyznačují vynikajícími užitnými vlastnostmi (jako je především dlouhá životnost, omyvatelnost a propustnost vodních par) i pohledovou kvalitou. Vybrat si můžete z nekonečně pestrého barevného spektra (barvy lze tónovat do 1000 odstínů, přičemž tónování je již zahrnuto v ceně každého produktu) a matného či polomatného provedení.

   

Barvy a tapety: dokonalá designová souhra
Pokud chcete své dílo dovést k dokonalosti, vyberte si ze široké škály čítající 500 vzorů designových tapet Fiona od předních skandinávských návrhářů, které lze s malbou krásně kombinovat. Vaší fantazii se meze nekladou.

 

Kvalitní služby na prodejnách
Více inspirace pro Vaše stěny najdete na stránkách www.flugger.cz, kde si můžete kromě barev a tapet vybrat také z katalogu doplňkového sortimentu včetně nářadí. Dodejte svému bydlení tvář podle Vašich představ. Barvy Flügger a designové tapety Fiona Vám pomohou proměnit Vaše představy ve skutečnost. Navštívit můžete celkem šest prodejen v Praze, dvě v Brně, dvě v Ostravě, a jednu v Olomouci. Odborně zdatný a příjemný personál Vám vždy ochotně poradí a pomůže i s netradičními požadavky.

www.flugger.cz