Obývací stěny a modulové sestavy
Vybrat nábytek do obývacího pokoje není dnes nic jednoduchého. Nabídka je totiž tak bohatá, že je vhodné nějak si ji zúžit. Máme obývací pokoj – k čemu všemu nám má sloužit? K setkávání všech členů rodiny, k posezení před televizí, potřebujeme zde úložné prostory, pracovní stůl nebo místo pro jídelní kout? A jak je pokoj velký? Láká nás luxusnější moderní řešení, sklo, kontrasty, tradice nebo tlumené barvy? A co osvětlení a materiál? Dáme přednost vzhledu klasické stěny, nebo se pustíme do realizace s pomocí jednotlivých kousků moderní modulové sestavy? Obývací sestavy a stěny nabízejí všechna řešení, v různých cenových hladinách a pro každý typ bydlení.

bila obyvaci stena s prosklenim

Sny lze realizovat i v podnájmu
Nechce se vám příliš investovat, ale přesto uvažujete o proměně obývacího pokoje nebo společné místnosti? To bývá případ, kdy bydlíme v krátkodobém podnájmu, řešíme studentské bydlení, nebo si zařizujeme první jednoduché bydlení. Optimálním řešením v těchto případech je sáhnout po levnější variantě obývacích stěn nebo sestav. Moderní vzhled a barevnost několika základních samostatných kousků, nebo naopak stěny klasického vhledu se spoustou úložného prostoru si určitě zájem zaslouží. Pevný a praktický materiál LTD a MDF pak dlouhodobě odolá každodennímu užívání.

bila obyvaci sestava

Osobitost nalezneme v detailech

Dnešní obývací pokoje již nejsou tak jednotné jako před lety, výrazně změnily svou tvář. Kvalitní materiály, možnost kombinací, barevná provedení, doplňková osvětlení, zajímavá kování a úchytky versus hladké plochy… dnešní svět nábytku nám předkládá obývací stěny podle našich přání a možností.