Ale co s tím? Záclony ani dekorační závěsy útok sluníčka nezvládají. Teď je právě čas na rolety GARDINIA. V tento letní a dovolenkový čas se jen těžko shání řemeslník, který by rolety namontoval, tak se přímo nabízí roleta, kterou si namontujeme sami, bez potřeby šroubováku, vrtačky, nebo jiného nářadí. Jednoduše koupit, doma vybalit a zavěsit na okno a je hotovo. Že se Vám to zdá nereálné? Právě rolety “EASYFIX - rychle, jednoduše a bez vrtání”, jsou tím správným řešením. Pokud ještě navíc zvolíte roletu, která je předmontována na nosném profilu, tak ji po příchodu z obchodu vybalíte a pověsíte na rám okna ještě dřív, než se Vám stačí ve varné konvici ohřát voda na vaši oblíbenou kávu. My ve společnosti GARDINIA si myslíme, že rychleji už to opravdu nejde.

instalace rolety EASYFIX

V dnešní době chce každý na svém nákupu ušetřit. Pokud i vy přemýšlíte o tom, jak ušetřit, tak nehledejte nejlevnější roletu. To je sice také úspora, ale ne na správném místě. Hledejte roletu, která dokáže opravdu dlouhodobě spořit vaše výdaje. Takovou roletou je Thermo EASYFIX roleta, roleta s termoregulačním účinkem. Rubová strana látky rolety je opatřena antireflexním hliníkovým potěrem, který jednak zabrání průniku slunečních paprsků do interiéru, ale současně tyto paprsky odráží a interiér chrání před přehřátím. Navíc v zimním období nedovolí úniku tepla.

Thermo rolety EASYFIX

I zde ovšem musíme být opatrní. Na trhu je celá řada rolet, u nichž prodejci deklarují termoregulační účinek. Ne všechny jsou ale dostatečně účinné. Ptáte se jak poznat tu pravou, tu opravdu správnou? Pro laika to není jednoduché, ale na vzorku tkaniny, který má každý pečlivý prodejce k dispozici, již na první dotek poznáte, zda se jedná o látku tenkou, nebo dostatečně hustou. Pokud Vám navíc na prstech ulpí stříbrný prášek, nebo je rubová strana lepkavá, nebo potěr vrásčitý či popraskaný, tak to není ta správná volba. Dobrý prodejce vám vybranou roletu rozbalí a nechá vás nahlédnout do “tajů” stříbřitého potěru tak, abyste měli opravdu jistotu, že jste si správně vybrali. Antireflexní vrstva musí být na omak jemná a hladivá, nesmí se na prsty lepit a ani při ohybu látky by se neměla odlepovat. Antireflexní potěr musí být opravdu kvalitní, protože síla slunečních paprsků, které se do látky opírají, je vysoká.

Stinici rolety bez vrtani

Vlastně to nemusí být pouze thermo rolety EASYFIX. V program GARDINIA je i thermo plisé EASYFIX, které stejně jako roleta splňuje náročné požadavky na ochranu interiéru před přehřátím. Barevná paleta tkanin je natolik široká, že si určitě každy vybere ten svůj odstín.

Zkuste se podívat na našich stránkách www gardinia.cz, nebo se obraťte na pracovníky našeho GARDINIA týmu, určitě Vám budeme umět poradit.

Těšíme se na Vás, my všichni z GARDINIA HOME DECOR CR spol. s r.o.
Záhoř Rudolf