Každý byt si po čase získá charakteristickou domácí vůni, přestože poctivě větráte, uklízíte. A to je čas na změnu. Provoňte svůj domov, dejte mu nový rozměr. Je to snadné. Na výběr je spousta možností, od vonných tyčinek, svíček až po spreje. Většinou ale chceme byt provonět bez chemie. Vonné vosky jsou to pravé! Neobsahují karcinogenní látky, jsou čistě přírodní a intenzitu vůně pro různě velké prostory můžeme zvolit množstvím vosku v aromalampě.
aroma lampy
Jak na to?
Aromalampy jsou oblíbené i jako designové doplňky, ale zároveň je to skvělý nástroj pro rozpouštění vonného vosku, nebo uvolňování esence vonného oleje za pomoci obyčejné čajové svíčky. O vosk se starat ani nemusíme (nedáváme vodu). Vosk neubývá, pouze se rozpustí a po zhasnutí svíčky opět ztuhne. Je možné ho použít opakovaně, dokud z něho nevyprchá veškerá vůně. Pokud ho chcete vyměnit, aromalampu vložte na hodinu do mrazáku a vosk následně vyklepněte.

kostky vonneho vosku

Jedinečné vůně od Scented Cubes
Vosky do aromalamp lze pořídit v různých tvarech a vůních. Aroma kostky od značky Scented Cubes jsou ale unikátní. Malé vonné kostky jsou vyráběny z čistého palmového vosku s přídavkem aromatických olejů. Jednotlivé vůně se mohou navzájem kombinovat a tak vytvářet specifické vůně dle přání. V krásném balení kartonových krabiček se skrývá na čtyři desítky vůní. Začít můžete od klasické vanilky či levandule, přejít na vánoční a zimní vůni, a pokud ani to nestačí, co vyzkoušet třeba vůni skrývající se pod názvem jablečný koláč? Každý si vybere, a pokud náhodou ne, namixujte si vůni vlastní! Velmi zajímavý dárek pro Vaše blízké!

Veškeré aromatické vonné kostky (a ještě mnohem více) naleznete na www.bsstyle.cz.

bsstyle logo