Letošní novinky

Jaké novinky pro Vás letos Rali připravil? Začněme třeba od dětského pokoje. Nabídka dětského povlečení se rozšířila o nové saténové modely, stejně jako o praktické mantinely do miminkovských postýlek, které slouží k ochraně kojenců před možným poraněním o dřevěné části postýlky. Svého drobečka tak můžete ochránit v hebkém mantinelu v klučičí modré, holčičí růžové, nebo třeba v neutrální zelenkavé či meruňkové barvě. A nechybí ani drobné milé obrázky, jako je beruška nebo žirafa!

Také sortiment převážně dřevěných hraček a doplňků se pěkně rozrostl. Světlo do setmělého pokoje Vašich nejmenších vnesou dekorativní lampičky s pohádkovými motivy. Velké oblibě se těší maková panenka a proslulá dvojka nešiků Pat a Mat. Žlutý tahací kačer nebo první šití Vaše maličké spolehlivě a hlavně bezpečně zabaví. Stěny dětského pokojíčku ozdobí věšáčky, rámečky na fotografie a další dekorace.

Ani dospělí nepřijdou zkrátka. Také sortiment dospěláckého povlečení zaznamenal několik zdařilých přírůstků. Pokud máte rádi květiny, upozorňujeme Vás, že na červeném i zeleném povlečení rozkvetly tulipány.


Za závojem v soukromí

Velké skleněné plochy bez záclon, které známe především jako součást tzv. zelených domů, se dnes považují za velmi moderní. Nejsou však pro každého. Mnoho z nás nadále preferuje soukromí v decentním stínu záclon a závěsů. Vhodně zvolená záclona Vám dopřeje dostatek soukromí a navíc dodá Vašemu interiéru lidskou tvář. V internetovém obchodě Rali na webové stránce www.rali.cz jsme našli pestrou nabídku nádherných metrážových i kusových záclon. Od klasických bílých až po ty zkrášlené líbivými vzory a motivy. Také bohatost sortimentu závěsů pro malé i velké nás mile překvapila. Které závěsy nás nejvíce zaujaly? Nejspíš Princess, růžový saténový závěs princezny se skutečným princeznovským motivem a dále závěsy s rozkvetlými květinovými motivy. Toužíte spíše po elegantním jednobarevném závěsu? Ať máte rádi libovolnou barvu, jistě si zde vyberete z pestré palety odstínů. Polštářky s výplní vhodné jako doplněk na sedačky a pohovky do obývacích pokojů dostaly nový kabátek. Jen se račte podívat na www.rali.cz!


Do koupelny i na pláž

Poté, co jsme náš interiér ukryli za jemný závoj, můžeme se v klidu vykoupat. Nic nesluší koupelně lépe, než elegantní ručníková sada, která pečlivě a starostlivě zahalí do hebkých ručníků interiér koupelny i její vykoupané majitele. A jejich výběr? Bohatší než v cukrárně. Banánovou, smetanovou a růžovou sadu se srdíčky doplňuje bílá s mušlemi, zelená, azurová, červená a mnoho dalších. Hledáte vhodný dárek pro snoubence či milenecký pár? Třeba by se jim líbil dárkový set ručníku s osuškou zdobený výšivkou zamilovaných holoubků. Rádi byste potěšili vaše děti nebo vnoučata? Vybírat můžete z barevných osušek s pohádkovými postavičkami od Walta Disney. Léto se blíží mílovými kroky, a proto nezůstaneme pouze v koupelně. Takovou krásnou osuškou s mořskou vílou nebo hlavou piráta se budou malí rekreanti jistě pyšnit i na mořském pobřeží. Že se letos nechystáte k moři? Plážová osuška potěší děti i u rybníka či sladkovodního bazénu. Nebo potřebujete prostěradlo, ubrus, látkové pleny, či deky? Neváhejte a svěřte se s Vaším přáním odborníkovi Rali. Není nic snadnějšího, než vybrat z internetového katalogu a objednat zboží, které dorazí až přímo k Vám domů! Užijte si oblékání Vašeho domova! 

RALI Decor