Nemusíte se moc namáhat, protože GARDINIA má pro Vás v řešení – termorolety. Že jste ještě tento termín neslyšeli a vlastně ani nevíte co se pod tímto slovem skrývá? Na to existuje jednoduchá odpověď. Termoroleta je klasická roleta, která jako roletovou látku používá látku, která je opatřena na rubové straně antireflexní vrstvou. Tato antireflexní vrstva odráží sluneční paprsky a brání tak zbytečnému přehřívání místnosti. Určitě byste nevěřili tomu, že dobře nainstalovaná termoroleta ovlivní teplotu v místnosti až o 2°C. Termoroleta je vlastně dvojitý pomocník. Ochrání interiér v zimě před únikem tepla a v létě zase před zvýšeným přehříváním interiéru.

roleta v detskem pokoji

V současné době je velice intenzivně projednáváno na všech úrovních téma ochrany dětí před úrazem. Jedním z možných prvků, které mohou způsobit rodičům horké chvilky, jsou různé ovládací šňůrky, či řetízky na roletách, plisé, nebo žaluziích.
GARDINIA je na řešení tohoto problému velice dobře připravena. Našim zákazníkům nabízíme rolety, žaluzie i plisé bez nutnosti ovládání řetízkem, nebo lankem. V tento okamžik Vás asi napadne vzpomínka na doby minulé, kdy jste doma měli pružinovou roletu, která se jednak těžko dala zastavit v požadované poloze a když jste se jí neopatrně dotkli a za provázek zatáhli, tak vyjela bleskově do horní polohy. To vše je minulostí.

rolety v pracovne

GARDINIA dnes nabízí pružinové rolety, které mají pomalý návin látky s možností regulace rychlosti a nastavení horní polohy dojezdu. Pokud i přes tyto informace chcete něco jiného, pak Vám může GARDINIA doporučit plisé, jehož rubová strana je opět opatřena antireflexní vrstvou a stejně jako roleta ochrání Váš obývací pokoj, nebo ložnici před dotěrnými paprsky sluníčka. Možností, jak se vypořádat se sluníčkem, které se dere do místnosti je mnoho.

roleta pro nocni zastineni

Pokud ovšem dospějete k názoru, že byste opravdu chtěli tento problém řešit a nevíte si rady, nebo neznáte všechny možnosti, tak se s důvěrou obraťte na nás. Tým GARDINIA je připraven Vám pomoci radou a i výběrem vhodného druhu sluneční ochrany a dokonce i její montáží u Vás doma. Na našich www.gardinia.cz můžete najít mnoho inspirace. Využijte i naši zelenou linku 800 10 20 06, na které Vám podáme potřebné informace. Tým GARDINIA HOME DECOR CR spol.s r.o. Velichov 41, 438 01 Žatec se na Vás a na Vaše případné otázky těší. Neváhejte a zavolejte nám uvidíte, že se to vyplatí. Náš tým GARDINIA je připraven Vám pomoci

R.Záhoř