Kolik bude stát?
Ano, právě pořizovací cena je otázkou, která nám dělá největší vrásky, a která také většinu z nás od dalších úvah o vlastním domě odradí. Pravda, pohádkovou vilu v Jevanech si může pořídit vskutku málokdo. Existují však výrazně dostupnější varianty komfortního bydlení, například čím dál více oblíbené dřevostavby. Montovaný rodinný dům se dá postavit i za cenu pod dva miliony korun, což je cena srovnatelná s cenou bytu ve velkoměstě. Jak dlouho se bude stavět?

drevostavby

Jak dlouho se bude stavět?
Neboli kolik nekonečných měsíců či let budete čekat, než se do svého vysněného domečku nastěhujete? V případě dřevostavby stačí počítat čas v týdnech. Kupříkladu montované domy RD Rýmařov rostou rychle jako houby po dešti. A jak dokazují příznivé reference mnoha spokojených zákazníků, rychlost, která je dána druhem konstrukce a technologickým postupem, rozhodně není na úkor kvality. V tomto ohledu jsou rýmařovské rodinné domy lanýže mezi dřevostavbami. Sečteno a podtrženo: Kvalitní rodinný dům na klíč se zárukou solidní firmy můžete mít postavený do měsíce.

rodinny dum Kubis

Rodinný dům bez starostí
Že se Vám spojení příznivé ceny a rychlé výstavby líbí, ale znepokojují Vás mýty, které se o dřevostavbách povídají? Bojíte se krátké životnosti, červotočů, dřevomorky a požárů? Pokud svěříte realizaci své dřevostavby osvědčenému dodavateli, který je u nás na trhu jedničkou, těmito obavami se znepokojovat nemusíte. Nevěříte? Než zavrhnete pokušení ponechat svůj krásný rodinný dům pouze v dimenzi snění, přečtěte si o dřevostavbách více!
Až je blíže poznáte, nejspíš neodoláte pokušení a začnete vybírat z nabídky montovaných domů www.rdrymarov.cz ten svůj.