Pokud právě plánujete rekonstrukci svého bytu či domu, pak vás a vaši peněženku tento výprodej dveřních klik nepochybně potěší. Jednotná cena 99 korun je bez DPH a platí pro nejrůznější dveřní kování z nabídky DODO for life.

DODO for life akce na dveřní kliky

Objednávky a výběr klik můžete udělat na centrále DODO for life na Praze 10 v Kolovratech nebo dle fotografií akčních klik na jakékoliv jiné prodejně.

Tím ovšem dobré zprávy ani slevy nekončí! Zvažujete zakoupení celého kompletu dveří v dýhovaném provedení a toužíte po moderním osvěžení svého bydlení? Pak si nenechte ujít ani akční nabídku na dýhované interiérové dveře Sapeli s bezfalcovými panty zdarma. Tyto dveře jsou příjemné na dotek a velice snadno se udržují. Zároveň jsou vysoce odolné a vnesou do vašeho domova vůni přírody.

Bezfalcové dveře jsou také jedinečné svým hladkým napojením na zárubeň, do které zcela zapadnou a splynou s ní v jedné rovině. Vzniká tak harmonický soulad všech linií dveří a zárubně.

Akční nabídka platí při zakoupení kompletu dveří se zárubní v dýhovaném povrchu, který si můžete vybrat z široké nabídky. Cena dvou kusů závěsů Esprit Premium v hodnotě 1700 korun bez DPH vám bude automaticky odečtena. Pokud se rozhodnete pro závěsy Saptec 340, získáte na ně 50% slevu, takže zaplatíte pouze jeden kus v ceně 950 korun bez DPH.

Vyberte si dveře a kliky podle svých představ v prodejnách DODO for life na sedmi místech české metropole a dále v Čestlicích, Plzni a Mladé Boleslavi.