Všechny tyto podmínky splňuje český výrobce dřevěného nábytku z masivu společnost Domestav. Bytoví architekti a designéři vytvořili nepřehlédnutelný a stále více oblíbený dětský nábytek, kterého si nejen děti, ale i rodiče vysoce cení pro variabilitu a hravost doplňků. Vedoucí prodejny Renaty Malé jsme se zeptali na nové trendy a chystané novinky.

Podzim patří školákům, bylo tomu tak i letos?
Tradičně bývá přes prázdninové měsíce velký zájem o vybavení dětských pokojů. Rodiče si s dětmi nejen užívají čas dovolených, ale využívají letní měsíce k rekonstrukci dětských pokojů. K postelím tak přibývají psací stoly, židle a skříňky pro malé i velké školáky. Náš dřevěný nábytek roste spolu s dětmi a variabilita poskytuje rodičům prostor pro aktuální dokupování potřebných komponentů. Nemusíte se vydat ze všech peněz a zábavu, kterou poskytují houpačky, lanové žebříky nebo horolezecké stěny, můžete dokoupit až na Vánoce. Stejně tak barevnou škálu textilií a doplňků pravidelně obměňujeme tak, jak udávají nejnovější trendy.



Jaké jste v letošním roce připravili pro zákazníky novinky?

K největším novinkám rozhodně patří postele pro seniory a nejen pro ně! Jedná se o zvýšená lůžka nebo manželské postele, které doplněné kvalitní matrací splňují nejvyšší komfort spaní. Starší lidé určitě ocení snadné a příjemné vstávání, navíc jsou lůžka prakticky opatřena čelním nebo bočním výklopným úložným prostorem, také můžeme využít úložný prostor zásuvkový. Nadčasový design, kvalitní masiv ze smrkového a bukového dřeva a pestrá škála barevného moření nebo lakování upoutá každého zákazníka. Výhodou je výška bočnic, takže nemusíte využít základní rošty, které jsou v ceně postele, ale zvýšit lze komfort postele polohovacím roštem nebo motorovým s dálkovým ovládáním. Tuto úpravu lůžka ale preferují také lidé vyššího vzrůstu, pro které je postel maximálně pohodlná.





Chystáte pro zákazníky ke konci roku nějaké speciální akce?
DPH dnes patří mezi hlavní témata a my našim zákazníkům právě 20 % DPH odečteme, a navíc máme pro zákazníky připravené dárky, které jistě potěší. Našim cílem je vyjít klientovi maximálně vstříc, a proto jsme rozšířili služby a vyrábíme nábytek i na míru. Ať už máte malý byt nebo si vyberete z naší nabídky dřevěný nábytek, který chcete upravit dle konkrétních představ a dokonale sladit s interiérem, to vše vám pomohou navrhnout a realizovat naši bytoví architekti.