Moderní design a velký úložný prostor

Obě varianty mají své přednosti. Čalouněné postele vyráběné v široké nabídce různých materiálů, barev a vzorů, které už dávno nemají podobu obyčejných válend, se v posledních několika letech staly velmi populární součástí vybavení moderní ložnice. Atraktivním nábytkem, který dominuje interiéru. Jejich velkou předností je velkorysý a snadno dostupný úložný prostor pod matrací umožňující uložení lůžkovin. K tomu, abychom jej mohli využít, stačí jednoduše odklopit vrchní část postele.

calounena postel Venice

Čalouněné postele s čelem

Velké oblibě se těší čalouněné postele s čelem, které slouží nejen jako estetický, ale také jako praktický doplněk, o který se můžeme opřít. Elegantní postel Lastra s velkým, z boku dostupným úložným prostorem a odvětráváním, vybavená lamelovým roštem z masivního dřeva, vkusně dotvoří interiér Vaší ložnice a zajistí komfortní spánek. Neméně velkorysým úložným prostorem disponuje i moderní postel Lusso s prošívaným čelem a zvýšenou lehací plochou. Vybrat si můžete z velkého množství eco kůží a látek.

calounena postel Lusso

Staletími osvědčená klasika

Příznivci tradičních řešení dávají přednost dřevěné klasice. Postele z masivu se pyšní krásným nadčasovým designem dýchajícím přírodou. Dřevo má navíc tu výhodu, že se snáze udržuje, nehromadí se v ní prach ani roztoči. Z tohoto důvodu představuje ideální volbu také pro alergiky. Úložný prostor nebývá jejich standardní součástí, lze jej však doplnit. Také dřevěné postele mohou mít mnoho tváří, jimiž doladí vzhled ložnice.

Krásné postele z masivu

Masivní lůžko Spartakus svými jednoduchými liniemi a čelem odlehčeným řadou vertikálních příček vytvářejících čtvercové průhledy evokuje kouzlo designérské školy 60. let zaujme nejen příznivce retro stylu. Lůžko z masivního buku, dubu či exotického okoume lze přizpůsobit individuálním potřebám zákazníků. Další velkou předností tohoto řešení je možnost objednat také komody a noční stolky. Pokud toužíte po dřevěné posteli s úložným prostorem, dobrou službu Vám prokáže variabilní postel Leona, dodávaná standardně v buku (za příplatek však můžete mít také odstín třešeň, tmavý ořech, tabák a další), kterou lze rovněž přizpůsobit individuálním požadavkům a vybavit praktickým úložným prostorem.

masivni postel Leona

Záleží na Vás, které z variant dáte přednost, v obchodě www.prospanek.cz najdete bohatou nabídku vysoce kvalitních čalouněných postelí, stejně jako postelí z masivu, ze které můžete vybírat. Ke všem postelím si pak můžete vybrat libovolnou matraci z nabídky na www.prospanek.cz/matrace.