Pohodový multifunkční nábytek

Sedací pytle a vaky se stávají čím dál oblíbenějším doplňkem domácích interiérů. Spolehlivě nahrazují nábytek v obývacím pokoji, v dětském pokoji nebo ložnici, ale také v hale či domácí pracovně. Nejedná se o pouhé zástupce méně pohodlných židlí, sedací pytle a vaky totiž můžete použít také jako nouzové lůžko v případě, že k vám přijede na návštěvu více hostů, než jste čekali, stejně tak mohou zpestřit dětský pokojíček, vaše milenecké hrátky, nebo přispět k pohodě hráče videoher a playstation. Pokud toužíte po netradiční formě odpočinku, či zajímavém bytovém doplňku, určitě si prohlédněte nabídku zboží na www.fatboy-online.cz. Budete mile překvapeni bohatostí nabízeného sortimentu.

 

Klasika

Vaky Fatboy Original nabízejí nekonečné množství způsobů sezení či ležení. Vzhledem k jejich velikosti můžete na vacích odpočívat nejen vy sami, ale celá vaše rodina. Tři dospělé osoby nebo čtyři děti vedle sebe se na vak v pohodě vejdou. To je také důvod, proč mezi zákazníky paří také dětská centra.

V nabídce jsou v mnoha hezkých barevných odstínech. V červené, žluté, modré, zelené, nechybí však ani jemné pastelové odstíny. Máte rádi tyrkysovou nebo jemně fialovou? Žádný problém. Pokud jsou vám sympatičtější vzory, mrkněte na vaky Marimekko. Kromě výběru barev a vzorů jistě oceníte také jejich praktické vlastnosti, jako je odolnost, vhodnost také pro alergiky, dlouhá životnost a snadná údržba. V žádném případě se nemusíte bát, že byste vy nebo vaše děti při veselém dovádění vak protrhli.

 

Moderní luxus pro náročné

Patříte mezi náročné zákazníky? Toužíte po něčem luxusním a zároveň originálním? Pak je na čase, pozvat k vám domů někoho z členů rodiny Fatboy Metahlowski, kteří rozzáří váš obývací nebo jiný pokoj. Měkké titanové, bronzové, stříbrné a pochopitelně i zlaté vaky v sobě snoubí ležérnost s elegancí. Stejně jako jejich příbuzní Fatboy Original jsou tyto vaky složeny z vysoce kvalitní látky, ze silného, speciálně krytého nylonu a speciální náplně. Vaky a pytle se plní malými kuličkami z polyesterové pěny. Hustota pěny je natolik velká, že se nemusíte bát sesedání. Vaky Fatboy Metahlowski zpestří váš moderní interiér a dodají mu zajímavý vzhled.


Fatboy myslí i na děti a domácí mazlíčky

Dětem můžete pořídit o něco menší sedací vak. Růžový, tyrkysový, oranžový, červený nebo zelený rozzáří dětské oči i celý pokojíček. Ani psi a kočky nepřijdou zkrátka. Pejskové mohou lenošit na vlastní pohodlné pohovce obdélníkového tvaru, ozdobené z boku stylovou kostičkou. Také kočička může mít moderní pelíšek. Kulatá kočičí lenoška má po straně pro změnu natištěnou rybičku.


Neseďte doma!

Seďte venku. Ano, je to tak. Fatboy Outdoor není science fiction, nýbrž speciální sedací vak, který je odolný proti UV záření a vodě. Tak proč ho nepřihodit do auta a neudělat si pohodlí třeba na pláži. Nebo vyhoďte vak na zahradu a udělejte si na něm třeba piknik! Pohodáři v Holandsku, kde se tyto kousky multifunkčního nábytku těší velké oblibě, to tak možná dělají. Nebo snad raději relaxujete v houpací síti? Fatboy Headdemock je nejmladším členem rodiny Fatboy!

 

A to není všechno!

Sedacími vaky Fatboy Outdoor pestrá nabídka ještě zdaleka nekončí. Design vaší sterilní kanceláře nebo dětského pokojíčku pomůže osvěžit kruhový Fatboy Island. Jako pohodlná podložka pod nohy či sedák pro menší děti zase dobře poslouží menší Fatboy Point. A do co třetice? Pokud skládáte rádi puzzle, nebo máte rádi tento design, jistě se vám bude líbit Fatboy First Avenue, což je interaktivní kostka ve stylu puzzle v několika barvách. Jednotlivé díly můžete libovolně skládat a kombinovat. Jednoduše si poskládáte si svou vlastní odpočívací variantu.


Příjemný odpočinek a veselý den!


Fatboy-online.cz