Zahradní nábytek mnoha tváří
Každé terase, zimní či venkovní zahradě sluší úplně jiný typ zahradního nábytku. Ať už chceme naše bydlení decentně zvelebit, anebo mu dodat na atraktivitě, vždy oceníme možnost výběru z více designových i materiálových provedení. Pestrá paleta zahradního nábytku nás zaujala v obchodě www.mountfield.cz.



Je libo přírodní dřevo nebo raději kov?
Krásný nábytek ze švédské borovice se těší velké oblibě pro svůj krásný přírodní vzhled a dlouhou životnost. Kdo chce okořenit své bydlení špetkou exotiky, toho jistě zaujme zahradní nábytek z tropického meranti, který je navíc mimořádně odolný vůči škůdcům. Milovníky moderního designu bude nepochybně zajímat voděodolný a takřka bezúdržbový teakový nábytek, který vydrží celé věky. Mezi současné trendy rovněž patří hliníkový nábytek s teakovými područkami, který dodá Vašemu exteriéru na eleganci.

Oblíbený ratanový nábytek
Pokud toužíte po spojení nadčasového vzhledu a komfortu, neobyčejně dobrou službu Vám prokáže lehký nábytek z ratanu. Je pohledově příjemný a nároky na jeho údržbu jsou stejně jako u teakového nábytku minimální. Umělý ratanový nábytek Claudia z kombinace hliníkové konstrukce a světle hnědého umělého ratanu dodá šmrnc Vašemu exteriéru, stejně jako interiéru. Poskládejte si svou sestavu dle libosti.



Bez doplňků to není ono

Že už jste mezi nábytkovými řadami vybrali jasného vítěze? Zadržte! Než odešlete svou objednávku zahradního nábytku, nahlédněte ještě na stránky www.mountfield.cz a prohlédněte si další uchazeče o místo na Vaší zahradě! A nezapomeňte na doplňky, jako jsou polstrované potahy, taburety, odkládací stolky nebo slunečníky. Přejeme Vám mnoho příjemných chvil strávených ve společnosti Vašeho nového zahradního nábytku.