Bydlení zařizujte s rozvahou
Zařizování bydlení představuje velkou investici, kterou se vyplatí pečlivě uvážit. Nejde jen o vynaložené prostředky, ale také o to, abychom byli s finálním vzhledem a uspořádáním svého interiéru spokojeni. Základním předpokladem naší spokojenosti s novým bydlením je volba vhodného nábytku. Obývací pokoje, kuchyně, vestavěné skříně a další nábytek z dílny společnosti Topp-Plus, která se může pochlubit 20letými zkušenostmi, tvorbou 3D návrhů od zkušených specialistů a použitím výhradně kvalitních materiálů, splňuje nejvyšší nároky na moderní reprezentativní design, vysokou funkčnost i dlouhou životnost. Nás zaujaly především krásné obývací stěny, které jsou chloubou každé obytné zóny.



Zakázková výroba nábytku
Sortiment obývacích pokojů, kuchyní a dalších nábytkových komponentů je natolik rozmanitý, že uspokojí zákazníky s naprosto odlišným vkusem i prostorovými možnostmi. Jestliže však nenajdete ve standardní nabídce to pravé, můžete si nechat vyrobit nábytek na zakázku. V oblasti zakázkové výroby nábytku se největší oblibě těší kuchyně na míru a vestavěné skříně vyráběné z laminátových desek nebo dýhy na přesných CNC řezacích a olepovacích strojích, které jsou zárukou kvality.



U Topp Plus vybavíte svůj domov nábytkem podle svých představ. Že přesnou představu nemáte? Nahlédněte pro inspiraci na stránky www.topp.cz, kde najdete kompletní sortiment nábytku pro Vaše bydlení včetně sedacích souprav a oblíbeného rostoucího nábytku pro děti za velice příznivé ceny.