Vysavače známých značek
Zalíbila se Vám myšlenka, že byste si domů koupili robotický vysavač, který by uklízel místo Vás? Poradíme Vám, kde takovou šikovnou věcičku pořídíte! V internetovém obchodě www.roboticky-vysavac.cz nás upoutala nabídka spolehlivých robotických vysavačů známých značek, jako je například
iRobot Roomba, Scooba, iClebo, nebo Cleanmate. Pojďme se nyní společně podívat, co všechno tito robotičtí pomocníci s velmi pěkným designem dokážou! 

Roomba promění práci v zábavu! 
Nejprve si popišme toho nejšikovnějšího. Robotický vysavač Roomba 581 se postará o úklid všech typů podlah včetně koberců. Velmi snadno uklidí také místa, kam se při úklidu jen stěží dostanete, jako je například prostor pod nábytkem, či rohy v místnosti. Na jedno nabití uklidí až 4 místnosti. Poté ho však nemusíte nabíjet! Robot si sám zajede do automatické dobíjecí základny, aby doplnil své síly a mohl pokračovat v úklidu. Virtuální zeď s majákem (která je součástí balení) zajistí, aby nejprve důkladně uklidil jednu místnost, a až poté pokračoval v další. Roomba 581 se dále může pochlubit vestavěným plánovačem úklidu, díky němuž si nastavíte den a přesnou dobu úklidu. U tohoto robota jistě oceníte komfortní obsluhu. Stačí stisknout tlačítko Clean a Váš vysavač už se vrhá do nerovného boje s nečistotami, v němž vždy zvítězí! Součástí pohodlné obsluhy je také možnost dálkového ovládání. Váš úklid se díky němu bude podobat hře s autíčkem na dálkové ovládání! A konečně nesmíme zapomenout ani na elegantní design!

Další členové rodiny vysavačů 
Šikovným pomocníkem pro ty, kdo doma nemají žádné koberce, se může stát CleanMate QQ-2, který zajistí dokonalý úklid plovoucích
a tvrdých podlah. Zajímavým doplňkem je prostor pro umístění tuhé vůně, která při úklidu příjemně provoní celou místnost. Pro domácnosti s pevnou podlahou je rovněž ideální Scooba 385 vybavený speciálními schodišťovými senzory. iCebo plus se rovněž může pochlubit citlivými senzory proti pádu ze schodů. Svým dlouhým a širokým rotačním kartáčem perfektně vyčistí i koberce.

 

Antibakteriální vysavač Raycop sice není robotický, ale jedná se o jediný produkt svého druhu na světě, který spolehlivě zabije 99,9% bakterií a vymýtí roztoče a další choroboplodné zárodky, které jsou postrachem zejména alergiků, ale i zdravých lidí. Pracuje na speciální UV-C technologii. 

Nedotýkejte se koše! 
A co nás zde oslovilo kromě robotických vysavačů? Především bezdotykové odpadkové koše. Jejich hlavní přednost, jak napovídá
samotný název, spočívá v tom, že se s jejich pomocí můžete zbavovat odpadků, aniž byste přitom přicházeli do přímého kontaktu s bakteriemi. Za tuto úžasnou schopnost koše vděčí svému infračervenému senzoru. Tento senzor detekuje ruku, jakmile se objeví nad objektem, a koš automaticky otevře. Po vhození odpadu se víko opět zavře.

Přesvědčte se na vlastní oči!
Že Vás robotické vysavače zaujaly? Tak to se Vám vůbec nedivíme. Mít doma uklizeno a nemuset kvůli tomu hnout ani prstem je nadmíru příjemné. Jestliže se chcete blíže seznámit s jednotlivými typy robotických vysavačů, zavítejte na stránky internetového obchodu, kde se dozvíte podrobné informace o každém z nich. Nákup těchto pomocníků, kteří se postarají o Vaše pohodlí, může být rovněž velmi snadný. Pokud svou objednávku učiníte po internetu, nemusíte nikam chodit. Ovšem v případě, že dáváte přednost klasické formě nákupu, doporučujeme zajít přímo do kamenného obchodu. Že byste si svého uklízecího robota nejraději půjčili domů jen na zkoušku? I to je možné. Jen ať Vám robot předvede, co umí! Uvidíte, jak rychle se stane členem Vaší rodiny. Nebudete mu chtít dovolit, aby od Vás odešel!

Zdroj: www.roboticky-vysavac.cz