Impress zanechá dojem
Za designovou lahůdku v sortimentu vinylových podlah nové generace je považována novinka v podobě kolekce Impress. Vyberte si z nádherných 14 dekorů různých dřevin a dodejte svému interiéru jedinečný vzhled přírodního dřeva! Díky reliéfní struktuře umožňující nahmatat suk i rýhy nikdo nepozná, že se nejedná o skutečné dřevo, nýbrž o jeho praktičtější alternativu, která je ve srovnání s masivní podlahou nenáročná na údržbu. Kromě vody tato podlaha odolá i drápkům domácích mazlíčků, a proto představuje ideální řešení pro milovníky psů a koček.

vinylova podlaha Country

Vyberte si kámen
Pokud dáváte přednost vzhledu přírodního kamene, nechte se inspirovat dekory Moduleo Select – Dlažba. Také vinylové podlahy v kamenném designu se pyšní vynikajícími užitnými vlastnostmi, vysokou odolností počínaje a snadnou údržbou konče – stačí je čistit běžnou vodou. Mají vysokou pohltivost zvuků a stejně jako celý sortiment Moduleo se hodí pro podlahové vytápění. Nesmíme zapomenout dodat, že tyto podlahové krytiny jsou také ekologické. Při jejich výrobě se používá až polovina recyklovaných surovin. Další velkou předností je snadná instalace.

vinylova podlaha - dekor dlazba

Zacvakat nebo nalepit?
Systém Moduleo Click byl navržen s cílem maximálně usnadnit montáž. Click, všechny díly zapadnou, jak mají, a to bez nutnosti použití lepidla. To ovšem neznamená, že byste je nemohli nalepit. Sami se rozhodnete, zda zvolíte lepené provedení, nebo variantu se zámkem. Tloušťka lamel zkosených na všech 4 stranách přitom činí 2,35 mm, rozměry dílů jsou 19,6 cm x 132 cm.

seda vinylova podlaha tmava

Nové extra dlouhé lamely
Nové extra dlouhé lamely MODULEO SELECT - 2,35 mm celková tloušťka a 0,40 mm nášlapná vrstva u lepených lamel a 4,50 mm celková tloušťka s 0,40 mm nášlapné vrstvy u lamel se systémem CLICK, se stejně jako lamely z kolekcí MODULEO VISION - 2,0 mm celková tloušťka a 0,30 mm nášlapná vrstva u lepených lamel a 4,50 mm celková tloušťka a 0,30 mm nášlapná vrstva u lamel se systémem CLICK, používají zejména v rezidenčních a lehce komerčních prostorech. Kolekce MODULEO IMPRESS díky 2,50 mm celkové tloušťky a 0,55 mm nášlapné vrstvy u lepených lamel a 4,50 mm celková tloušťky a 0,55 mm nášlapné vrstvy u lamel se systémem CLICK, pak nachází své uplatnění především v těžce zatěžovaných rezidenčních a komerčních prostorech.

svetla vinylova podlaha

Spojte praktické s krásným
Pokud chcete ve svém interiéru spojit praktické s krásným, a začít přitom od podlahy, vyberte si z více než 50 dekorů nové generace vinylových podlah a nebudete litovat. Více informací o vinylových podlahách Moduleo – Impress, Select a Vision včetně instruktážního videa, jak podlahy lepit a udržovat, najdete na stránkách předního dodavatele vysoce kvalitních a moderních podlahových krytin www.koberce-breno.cz.